Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 iun 2011 - Anul XVI, nr. 128 (4726)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Zmău propune ca maşinile TPL să deservească şi comunele învecinate cu Suceava

Joi, 2 Iunie 2011 (16:40:23)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Marius Zmău, propune ca mijloacele de transport ale TPLsă deservească şi comunele învecinate cu Suceava. Zmău a spus că atât primarul Sucevei, Ion Lungu, cât şi democrat-liberalii ar trebui să renunţe la idei precum aducerea unor autobuze electrice şi să găsească soluţii la problemele reale ale transportul public local.

„De exemplu, ar trebui să ia atitudine faţă de situaţia deplorabilă în care se află transportul de călători între Suceava şi comunele învecinate, acele comune despre care Ion Lungu preciza că vor face parte din zona metropolitană. Îi recomand să solicite firmelor care au câştigat licitaţiile pe respectivele trasee să înmulţească numărul mijloacelor de transport în perioadele de vârf, sau să gândească un plan împreună cu cei de TPLde a acoperi şi aceste zone, acum mici suburbii ale oraşului Suceava”, a declarat Marius Zmău.

El a mai adăugat că nu este normal să se acorde un număr limitat de licenţe de transport pe traseele dintre Suceava şi comunele învecinate, în condiţiile în care solicitările sunt din ce în ce mai mari, iar călătorii sunt nevoiţi să circule înghesuiţi. Zmău a dat ca exemplu transportul dinspre Moara spre Suceava, unde, deşi mijloacele în transport maxi-taxi sosesc din oră în oră, acestea sunt depăşite de numărul solicitărilor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zmău propune ca maşinile TPL să deservească şi comunele învecinate cu Suceava.
 Vizualizări articol: 900 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zmău propune ca maşinile TPL să deservească şi comunele învecinate cu Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Propunere gresita, asteptam alta trimis de
( 2 iun 2011, 22:51:18
D-l e in afara problemei... Transportul in comun (local) deserveste cetatenii localitatii respective. Cand o comuna cum este Scheia refuza sa se asocieze la zona metroplitana si nici nu sustine un transport public local (desi incaseaza impozite de la agenti economici cat 25% din Suceava) e normal ca eu, un sucevean contribuabil, sa sustin transportul celor din Scheia catre Suceava? Primarul a procedat corect de aceasta data...
2.   Pt. @SVCITIZEN trimis de
( 2 iun 2011, 23:11:54
Omul se referea în principal la transportatorii privață să-și înmulțească mașinile, iar tu care probabil stai în oraș nu știi concret ce se întâmplă în transportul dintre localitățile limitrofe și Suceava. De la Moara, de exemplu, dimineața se circulă ca sardelele câte 20 de oameni într-un maxi de 12, gen cum erau cele de la Costinești ... Nu-i chiar ok.

Dat fiind că e vorba de privat tu nu plătești nimic.

Legat de TPL, asta nu ar trebui finanțat de Primărie. Ar trebui să funcționeze și el profitabil așa cum o fac firmele private care nu au linii așa babane ca cele ale TPL-ului. În plus, dacă gândești o zonă metropolitană, mă gândesc că trebuie să te gândești și cum faci legătura între ele.

Eu nu văd ce te costă pe tine, atât timp cât acele curse vor fi cu plată și cel mai probabil fară subvenții.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei