Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 feb 2011 - Anul XVI, nr. 42 (4640)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Apreciere

Nechifor îl consideră pe premierul Boc „practic demis de PD-L”

Luni, 21 Februarie 2011 (16:45:37)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, îl consideră pe premierul Emil Boc, „demis de facto de PD-L în prezenţa preşedintelui Traian Băsescu”, condiţii în care apreciază că Executivul pe care îl conduce nu ar avea dreptul să-şi asume răspunderea pe Codul Muncii.
Potrivit unui comunicat de presă remis luni de liderul PSD Suceava, Guvernul ar trebui să se limiteze doar la gestionarea problemelor curente deoarece nu se mai bucură nici măcar de încrederea propriului partid, PD-L.
 „În acest moment, premierul Boc a fost practic demis de PD-L, în prezenţa preşedintelui Traian Băsescu, care a luat act de lipsa de susţinere a premierului. Prin urmare, Guvernul nu ar mai putea să emită ordonanţe de urgenţă, nici să îşi asume răspunderea în faţa Parlamentului, prerogativele fiind limitate la gestionarea problemelor curente”, afirmă Nechifor.
În opinia acestuia, cariera politică a lui Emil Boc, „acest veritabil Hopa Mitică al politicii româneşti” se apropie de final deoarece „se pare că nu mai are susţinerea colegilor de partid, după ce susţinerea românilor a fost pierdută de mult timp”.
Reacţia deputatului Cătălin Nechifor a venit după ce premierul Emil Boc a anunţat că liderii coaliţiei de guvernare propun asumarea răspunderii Guvernului în Parlament pe Codul Muncii, precizând că în perioada următoare vor avea loc consultări şi cu grupurile parlamentare
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor îl consideră pe premierul Boc „practic demis de PD-L”.
 Vizualizări articol: 503 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nechifor îl consideră pe premierul Boc „practic demis de PD-L”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei