Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 feb 2011 - Anul XVI, nr. 37 (4635)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Expoziţie de fotografie

“My Hat Story”, la Clubul Artelor Vizuale

Marţi, 15 Februarie 2011 (14:07:13)

La Clubul Artelor Vizuale din incinta Shoping City Suceava se deschide joi, 17 februarie a.c., la ora 18:00, expoziţia de fotografie „ My Hat story”, realizată de artistul fotograf Alexandra Paşca.
Manifestarea, organizată de Alexandra Paşca Photography în parteneriat cu Clubul Artelor Vizuale Suceava, etalează 40 de imagini fotografice (format 30 x 40 cm) circumscrise proiectului „My Hat story - povestea continuă”, proiect care se adresează tuturor generaţiilor de public, dar în special tinerilor care nu au avut ocazia să-şi formeze o imagine despre epoca în care pălăria reprezenta un indispensabil accesoriu vestimentar.
La începutul secolului trecut se purtau pălării mari, foarte “bogate”, din mătase, satin, ornamentate cu panglici şi pene, pălării clasice sau avangardiste, cu modele foarte variate cu mici aranjamente din flori de mătase şi prevăzute cu voalete. Modelele erau atât de variate, încât exista pălăria potrivită pentru fiecare femeie.
Alexandra Paşca, în vârstă 28 de ani, este din Baia Mare şi activează în Bucureşti. Trăind într-un mediu artistic, încă de mică a cochetat cu fotografia şi pictura. A absolvit Liceul de Artă din Baia Mare, iar apoi a urmat cursurile Facultăţii de Arte Plastice din Bucureşti, secţia Foto-Video precum şi un masterat cu tema “Framing in photography”.
Este membru creator consacrat al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (AAFR) si Membru UAPR (Uniunea Artiştilor Plastici din România) şi colaborează cu revistele „GQ”, „Mami”, „Femeia”, „Beau Monde”, „Casa şi Gradina”.
Expoziţia „ My Hat story” poate fi vizitată în intervalul 17 februarie - 5 martie a.c.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului “My Hat Story”, la Clubul Artelor Vizuale.
 Vizualizări articol: 671 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
“My Hat Story”, la Clubul Artelor Vizuale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei