Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 ian 2011 - Anul XVI, nr. 21 (4619)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Solicitare

Nechifor cere Guvernului să facă în acest an recensământul populaţiei

Joi, 27 Ianuarie 2011 (15:14:53)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, deputatul Cătălin Nechifor, cere Guvernului ca în acest an să efectueze recensământul populaţiei. Nechifor a spus că ultimul recensământ s-a făcut în 2002 şi a arătat că această acţiune este extrem de importantă, mai ales în perspectiva alegerilor locale şi generale din 2012. „Este extrem de delicat şi important de făcut acest recensământ al populaţiei. Indiferent de faptul că acest demers ar costa nişte bani, este obligatoriu pentru a menţine un stat democratic în România, este obligatoriu pentru a da şanse egale partidelor politice să se bată într-o competiţie echilibrată, corectă, cu resurse şi cu puteri comparabile. Obligaţia revine şi pentru cetăţeanul român pentru că este foarte important să ştim câţi dintre noi au plecat în afara ţării, câţi mai sunt în ţară şi să nu dăm şansa acestui partid nedemocrat care este PD-L să folosească resursele statului în interes personal pentru a schimba şi rezultatul alegerilor”, a explicat Nechifor. El a spus că la Suceava se vorbeşte despre 150.000 de suceveni care sunt plecaţi la muncă în străinătate, însă recensământul ar urma să indice cifra exactă. „Este extrem de important în acest moment, când pregătim alegerile să avem o situaţie foarte clară, o situaţie care să fie folositoare şi într-un context electoral pentru că este limpede că există interes din partea PD-L de a frauda alegerile iar acest recensământ ar putea crea lumina de care avem nevoie în acest sens”, a mai spus preşedintele PSD Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor cere Guvernului să facă în acest an recensământul populaţiei.
 Vizualizări articol: 687 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nechifor cere Guvernului să facă în acest an recensământul populaţiei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei