Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 dec 2010 - Anul XV, nr. 284 (4575)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Carte necâştigătoare

Bătut şi jefuit de 2000 de lei, după o partidă de poker pe bani

Joi, 2 Decembrie 2010 (14:41:32)

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a reclamat la poliţie că a fost bătut şi jefuit de 2000 de lei, la scurt timp după ce a jucat poker pe bani, agresorul fiind chiar unul dintre partenerii de joc.
Miercuri, ora 10:30, Gheorghe B., în vârstă de 50 de ani, din comuna Păltinoasa a sesizat Poliţia oraşului Gura Humorului despre faptul că, în seara zilei de marţi, 30 noiembrie a.c., în jurul orei 20.30, în timp ce se deplasa pe o uliţă din localitatea Capu Codrului, a fost acostat de un consătean, Constantin C., care se afla împreună cu încă un individ necunoscut, iar cei doi au început să-o lovească cu pumnii şi cu picioarele, după care i-au luat din buzunarul hainei cei 2000 de lei.
Victima a povestit de asemenea că, în ziua tâlhăriei, în intervalul 17:00 -20:00, a jucat poker pe bani cu împreună cu agresorul şi un alt consătean, Sorin T., la un bar din Capu Codrului, consumând împreună şi băuturi alcoolice.
Potrivit unui comunicat al poliţiei, la un moment dat, cei trei s-au certat, iar Gheorghe B. a luat banii şi a plecat spre casă.
A fost ajuns din urmă de un autoturism, din care au coborât cei doi agresori, Constantin C. şi o persoană necunoscută, care au comis jaful.
„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările comiterii faptei şi a participaţiei autorilor”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, inspectorul principal Gabriel Panţiru.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătut şi jefuit de 2000 de lei, după o partidă de poker pe bani.
 Vizualizări articol: 582 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Bătut şi jefuit de 2000 de lei, după o partidă de poker pe bani5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei