Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 nov 2010 - Anul XV, nr. 263 (4554)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cultural

Muzică simfonică, teatru, divertisment, la Casa de Cultură Suceava

Luni, 8 Noiembrie 2010 (15:13:05)

La Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava vor avea loc în perioada următoare mau multe spectacole de muzică simfonică, teatru, divertisment şi colinde. Joi, pe 18 noiembrie, la ora 18:30, este programat un concert simfonic susţinut de Filarmonica de Stat Botoşani. Biletele costă 10 lei. Pentru elevi, studenţi, pensionari, un bilet costă 5 lei. Miercuri, pe 24 noiembrie, la ora 19:30, pe scena Casei de Cultură Suceava va evolua actorul Doru Octavian Dumitru, în spectacolul „Spumă de râs”. Biletele costă 40 lei şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava. Joi, 25 noiembrie, şi vineri, 26 noiembrie, la ora 19:00, sucevenii sunt 
invitaţi la teatru. În premieră la Suceava, Teatrul „Mihai Eminescu” Botoşani prezintă la Suceava spectacolul „O noapte nebună, nebună”, adaptare după Ray Cooney, traducerea Lucian Băleanu, regia artistică Alexandru Vasilache, scenografia Mihai Pastramagiu, costume Alina Dincă, coregrafia Victoria Bucun. Biletele costă 12 lei (6 lei elevi, studenţi, pensionari). 
Vineri, 10 decembrie, la ora 19:00, pe scena Casei de Cultură Suceava va avea loc la un concert extraordinar, „Crăciun vienez”, cu “Johann Strauss Spirit” şi dirijorul Daniil Zaharov - Sankt Petersburg. Biletele costă 60 sau 50 de lei. Elevii, studenţii şi pensionarii pot să-şi achiziţioneze un bilet cu 40 de lei. 
Duminică, 12 decembrie, la ora 19:30, este aşteptat să concerteze, la Suceava, Ştefan Hruşcă, într-un spectacol extraordinar de colinde.
Biletele costă 60 lei. Marţi, 21 decembrie, la ora 19:00, „Se-ntorc colindele acasă”, concert susţinut de Fuego. Biletele costă 35 sau 25 lei şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava (intrare B, etaj 1). Informaţii şi rezervări la telefonul 0230 523718; 0330 401807.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Muzică simfonică, teatru, divertisment, la Casa de Cultură Suceava.
 Vizualizări articol: 843 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Muzică simfonică, teatru, divertisment, la Casa de Cultură Suceava3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei