Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 oct 2010 - Anul XV, nr. 247 (4538)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În plin

Front deschis pentru lucrările de reparaţii şi întreţinere a drumurilor judeţene

Miercuri, 20 Octombrie 2010 (14:14:28)

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Daniel Cadariu, a anunţat că lucrările de plombare a drumurilor judeţene sunt în curs de desfăşurare, ca urmare a finalizării procedurilor de licitaţie şi încheierii, pentru perioada următorilor trei ani, a Acordului cadru între direcţia specializată a Consiliului Judeţean Suceava şi firmele câştigătoare. Cadariu a spus că la această dată sunt deschise fronturi de lucru în mai multe zone ale judeţului, precizând că în zilele următoare vor începe lucrările pe Valea Soloneţului, care cuprinde comunele Cacica, Pârteştii de Jos, Todireşti, Comăneşti şi oraşul Cajvana. El a ţinut să sublinieze că, potrivit legislaţiei în vigoare, în cazul municipiilor şi oraşelor, Consiliul Judeţean are responsabilitatea execuţiei de lucrări de reparaţie şi întreţinere pentru drumurile judeţene aflate în extravilanul localităţilor, iar consiliile municipale şi orăşeneşti pentru porţiunile din intravilan pe care le-au primit în administrare. „În situaţia de a-şi asuma obligaţia întreţinerii drumurilor judeţene din intravilanul localităţii se află atât oraşul Cajvana, cât şi celelalte 10 oraşe din judeţul Suceava, Consiliul Judeţean neavând posibilitatea legală să execute lucrări de reparaţie pe aceste tronsoane. Administraţia judeţeană ar fi avut cadrul legal să se implice în ceea ce priveşte repararea drumurilor judeţene din intravilanul oraşului Cajvana, dacă în urma referendumului local organizat pe data de 15 august 2010, localitatea ar fi revenit la statutul de comună, ceea ce nu s-a întâmplat, demersul consultării populaţiei pe această temă fiind invalidat de slaba participare la urne”, a spus Cadariu, care a adăugat „ne-am fi aşteptat la mai multă implicare din partea administraţiei locale a oraşului Cajvana pentru crearea cadrului legal care să permită Consiliul Judeţean să sprijine localitatea”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Front deschis pentru lucrările de reparaţii şi întreţinere a drumurilor judeţene.
 Vizualizări articol: 536 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Front deschis pentru lucrările de reparaţii şi întreţinere a drumurilor judeţene0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei