Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 sep 2010 - Anul XV, nr. 228 (4519)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Constatare

Instalaţiile de gaze naturale ale blocurilor, afectate de lucrări de termoizolare

Marţi, 28 Septembrie 2010 (15:12:06)

Specialiştii E.ON Gaz Distribuţie au constatat că în anumite cazuri instalaţiile de gaze naturale ale blocurilor au fost afectate de lucrări de termoizolare, existând astfel un potenţial pericol de producere de evenimente nedorite. „Pentru a preîntâmpina astfel de evenimente, E.ON Gaz Distribuţie informează că reabilitarea termică a construcţiilor necesită obţinerea în prealabil a unui aviz tehnic din partea E.ON Gaz Distribuţie, în care sunt specificate condiţiile tehnice care trebuie respectate în privinţa amplasării instalaţiilor de utilizare a gazelor naturale”, se spune într-un comunicat de presă emis de Departamentul Relaţii Publice şi Comunicare E.ON România.
Conform Normelor Tehnice pentru proiectarea şi executarea sistemelor de alimentare cu gaze naturale, instalaţiile de utilizare trebuie să fie amplasate la vedere, în spaţii uscate, ventilate şi cu acces permanent, astfel încât să fie posibilă verificarea acestora de către specialiştii în domeniu. „În cazul în care reabilitarea termică a construcţiilor este realizată fără aviz din partea companiei noastre şi/sau fără respectarea normelor tehnice din domeniul gazelor naturale, compania noastră este nevoită să aplice măsurile legale, care prevăd inclusiv sistarea alimentării cu gaze naturale a imobilelor respective. Pentru evitarea unor astfel de situaţii, E.ON Gaz Distribuţie solicită tuturor factorilor implicaţi în lucrări de reabilitare termică a clădirilor să respecte condiţiile tehnice de realizare a acestora, se mai specifică în acelaşi comunicat.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Instalaţiile de gaze naturale ale blocurilor, afectate de lucrări de termoizolare.
 Vizualizări articol: 542 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Instalaţiile de gaze naturale ale blocurilor, afectate de lucrări de termoizolare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei