Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 sep 2010 - Anul XV, nr. 227 (4518)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sprijin

Faţada Casei de Cultură va fi reparată şi curăţată cu ajutorul sponsorilor

Luni, 27 Septembrie 2010 (14:50:10)

Casa de Cultură a Sindicatelor va fi reabilitate cu ajutorul sponsorilor. Anunţul a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, care a precizat că mai multe societăţi comerciale au pus la dispoziţie utilajele şi forţa de muncă necesară pentru lucrările de reparaţii care vor fi realizate la faţada Casei de Cultură. Flutur a precizat că pe lângă repararea clădirii, lucrările vor presupune şi curăţirea faţadei clădirii. „Am încercat să rezolvăm problema apelând la agenţii economici, care vor să vină aici cu pompe cu presiune pentru a curăţa faţada, cu schele şi cu muncitori pentru lucrările de reparaţii. Toate acestea sunt ajutoare sub formă de sponsorizare pentru a repara şi a spăla faţada, care arată îngrozitor în momentul de faţă. Sunt urme de la porumbei şi praf adunat de 20 de ani şi nimeni nu a făcut nimic. Şi atunci ne-am hotărât să punem umărul pentru a schimba puţin faţa Casei de Cultură”, a spus şeful administraţiei judeţene. El a spus că a discutat în mai multe rânduri cu reprezentanţii sindicatelor care au în proprietate Casa de Cultură din Suceava pentru a se găsi soluţii pentru reabilitarea clădirii, însă aceştia au spus că nu dispun de banii necesari pentru o asemenea investiţie. Gheorghe Flutur a spus că este de dorit ca după reabilitarea faţadei Casei de Cultură din Suceava să fie interzise şi amplasarea de reclame pe exteriorul clădirii. „Noi ne-am adresat de mai multe ori sindicatelor. Am discutat şi cu primăria. Ei spun că nu prea au bani pentru aceste reparaţii. Dar fiind în centrul Sucevei, fiind o clădire de reper în această zonă, eu cred că nu putem să rămânem indiferenţi. Nu mai putem să stăm cu această construcţie, care este un monument arhitectural deosebit pentru Suceava, doar aşa, să fie suport de reclame”, a mai declarat Flutur. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Faţada Casei de Cultură va fi reparată şi curăţată cu ajutorul sponsorilor.
 Vizualizări articol: 534 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Faţada Casei de Cultură va fi reparată şi curăţată cu ajutorul sponsorilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei