Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 sep 2010 - Anul XV, nr. 226 (4517)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Succes

Campania de curăţenie "Let’s Do It, Romania!" a strâns la Suceava peste 2000 de voluntari

Duminică, 26 Septembrie 2010 (14:42:33)

Peste 2000 de voluntari, majoritatea adolescenţi şi copii, au participat, sâmbătă, la campania de curăţenie "Let’s Do It, Romania!", deşi iniţial numărul celor înscrişi era de aproximativ 300. 
1935 de adolescenţi şi copii şi 70 de adulţi s-au trezit sâmbătă dimineaţă la ora 6.00 pentru a participa, de la ora 8.00 până la ora 15.00, la cel mai mare proiect de curăţenie iniţiat la nivel internaţional şi care în data de 25 septembrie s-a derulat şi în România. Adulţii care au participat au fost majoritar profesori şi educatori, voluntari de la „Salvaţi copiii”, LIONS, dar şi o profesoară din SUA, voluntar din Peace Corps în România pentru 15 luni, care a aflat de acţiunea de sâmbătă de la televizor şi a dorit să participe. 
Echipele de voluntari strânse la ora 7.00 la Iulius Mall Suceava şi-au stabilit traseele şi au plecat rapid pe teren să strângă deşeurile din parcuri şi de pe malurile râurilor, în arealele naturale din Suceava- Şipote şi Zamca, Putna, Cîmpulung Moldovenesc, Fălticeni, Marginea, Rădăuţi, Preuteşti, Mălini, Ilişeşti, Adîncata, Salcea, Doroteia, Frasin, Solca, Stulpicani, Păltinoasa etc. Înarmaţi cu saci şi mănuşi, tinerii au trecut la treabă şi în câteva ore au umplut cu gunoaie 4.717 saci: doze de aluminiu, PET-uri, haine şi încălţăminte, scutece folosite, hârtii, mucuri de ţigări şi tot ce le mai trece oamenilor prin cap să arunce în spaţiile care în ţările civilizate sunt folosite pentru plimbare şi recreere. Dintre oficialităţi şi politicieni sau alte persoane publice, efectiv la curăţenie a participat doar viceprimarul din Putna, Gheorghe Plamadă. Viceprimarul de Suceava, Lucian Harşovschi, a fost doar până la Iulius Mall pentru a se întâlni cu organizatorii. Mulţi elevi au venit în ziua lor liberă, fără profesori şi fără să-i cheme nimeni.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campania de curăţenie "Let’s Do It, Romania!" a strâns la Suceava peste 2000 de voluntari.
 Vizualizări articol: 1022 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Campania de curăţenie "Let’s Do It, Romania!" a strâns la Suceava peste 2000 de voluntari5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei