Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 aug 2010 - Anul XV, nr. 193 (4484)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tupeu penal

Fără permis, la volanul unei maşini cu numere false şi fără drept de circulaţie

Miercuri, 18 August 2010 (13:30:25)

Un tânăr din judeţul Neamţ, fără permis de conducere, a fost prins în urmă cu două zile pe raza judeţului Suceava la volanul unui autoturism marca Vauxhall Astra, cu numere de înmatriculare false şi fără drept de circulaţie. 
Acelaşi autoturism fusese indisponibilizat cu câteva zile în urmă, prin luarea plăcuţelor de înmatriculare şi a documentelor de către un alt echipaj de poliţie.
Marţi seară, în jurul orei 20:30, o patrulă de poliţie a oprit pentru control, pe DJ 175, pe raza comunei Fundu Moldovei, un autoturism Vauxhall Astra, la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 23 de ani, Robert Bălan, din comuna neamţeană Dumbrava Roşie.
Tânărul, au verificat poliţiştii în baza de date, nu deţine permis de conducere pentru nici un fel de categorie de autovehicule, iar numerele de înmatriculare de pe autoturism aparţineau unei Dacii, proprietatea unui bărbat din comuna Roznov, judeţul Neamţ. Poliţiştii au aflat de asemenea, verificând după seria de şasiu, că autoturismul nu este înmatriculat în România.
Aceleaşi autoturism, aveau să mai afle oamenii legii, fusese oprit cu mai multe zile în urmă (n.r.-pe 14 august a.c.), pe raza comunei Breaza, de un alt echipaj de poliţie.
La volan se afla în acea zi un alt tânăr, Ionuţ Borţoi, de 22 de ani, tot din comuna neamţeană Dumbrava Roşie.
Pentru că maşina nu avea drept de circulaţie, poliţiştii i-au întocmit dosar penal tânărului şi au luat măsura indisponibilizării autoturismului prin ridicarea plăcuţelor cu numerele de înmatriculare şi a documentelor.
În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că Ionuţ Borţoi a montat alte plăcuţe de înmatriculare pe autoturismul în cauză şi l-a încredinţat pentru a fi condus de Robert Bălan pe drumurile publice, cu toate că acesta i-a spus că nu posedă permis de conducere.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fără permis, la volanul unei maşini cu numere false şi fără drept de circulaţie.
 Vizualizări articol: 529 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fără permis, la volanul unei maşini cu numere false şi fără drept de circulaţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei