Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 aug 2010 - Anul XV, nr. 193 (4484)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Înţelegere riscantă

Cu dosar penal, fără permis şi fără maşină, după ce a încercat să muşamalizeze un accident

Miercuri, 18 August 2010 (13:26:09)

Un tânăr din comuna Grămeşti s-a ales cu dosar penal, cu permisul reţinut şi maşina indisponibilizată de poliţie, după ce s-a înţeles cu mama unei fetiţe pe care a accidentat-o uşor să nu reclame accidentul la poliţie.
Evenimentul rutier a avut loc, potrivit poliţiei, luni seară, însă a fost anunţat o zi mai târziu.
Marţi dimineaţă, în jurul orei 9:30, Petronela I., din comuna Grămeşti, s-a prezentat la sediul postului de poliţie din localitate şi a depus plângere pentru vătămarea corporală a fiicei sale, în vârstă de 3 ani, de către un şofer care a părăsit locul faptei. 
Respectivul conducător auto a fost identificat în persoana unui consătean, Florin Ţ., în vârstă de 34 de ani. Luni seară, în jurul orei 20:30, acesta a dat cu maşina peste minora cu pricina, accidentând-o uşor. 
Potrivit poliţiei, vina ar aparţine victimei care s-a desprins dintr-un grup de copii şi a sărit în faţa autoturismului.
Cu toate acestea, după accident, şoferul a luat-o pe fetiţă în maşină, împreună cu mama acesteia, şi s-au deplasat la Dispensarul Medical Grămeşti şi Spitalul Orăşenesc Siret, iar pe traseu s-au înţeles să nu anunţe poliţia despre producerea accidentului.
Victima a fost diagnosticată cu plagă superficială occipitală, pentru care necesită 3 – 5 zile îngrijiri medicale, şi nu a rămas internată.
Mama fetiţei a reclamat a doua zi accidentul, iar lui Florin Ţ. poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, i-au întocmit dosar penal, iar maşina i-a fost indisponibilizată pană la efectuarea expertizei tehnice auto.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cu dosar penal, fără permis şi fără maşină, după ce a încercat să muşamalizeze un accident.
 Vizualizări articol: 607 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cu dosar penal, fără permis şi fără maşină, după ce a încercat să muşamalizeze un accident0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Greseala soferului trimis de
(18 aug 2010, 16:12:42
Indiferent cum stau lucrurile la un accident, nu parasiti locul si anuntati politia. Orice "intelege" cu victima sau alte manevre nu fac decat sa va inrautateasca situatia. Eu am acrosat cu oglinda un domn beat care trecea strada in fuga (in G. Enescu, langa mobila, prin mijlocul intersectiei). De fapt omul s-a izbit de masina mea din lateral si a agatat oglinda (fara sa o rupa) - pe masina nu a ramas nici un semn. M-am dat jos si am strigat dupa el - el a fugit in continuare. M-am dus imediat la politie, am dat declaratie, am suflat in fiola si gata. Daca betivanul reclama a doua zi ca l-am calcat pe cap, sau daca se accidenta in alt loc, sau daca unul care se uita pe strada m-a vazut si reclama la politie ca am fugit, era scandalul gata. Asa si cu asta, daca se ducea la politie imediat nu patea nimic (era vina fetitei, nu a lui). Aviz amatorilor !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei