Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 iul 2010 - Anul XV, nr. 158 (4449)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Băsescu, prezent la deschiderea podului de pontoane făcut de militari la Dorneşti

Joi, 8 Iulie 2010 (14:02:34)

 

Primele trei camioane militare au trecut, azi dimineaţă, peste podul de pontoane realizat la Dorneşti, peste râul Suceava, în prezenţa preşedintelui Traian Băsescu şi a ministrului Apărării Naţionale, Gabriel Oprea.

După ce a ajuns cu un elicopter militar la Dorneşti, Traian Băsescu a traversat pe jos podul de pontoane, iar apoi au trecut peste râul Suceava, în acelaşi timp, cele trei camioane militare, fiecare în greutate de câte şase tone, fără încărcătură.

Preşedintele Băsescu se află a luat masa într-un cort militar de campanie, amenajat pe malul râului Suceava, unde a măncat ciorbă de fasole şi fasole la cazan, împreună cu militarii şi cu delegaţia care îl însoţea.

Reprezrntanţii presei au avut voie să intre în cortul respectiv, pentru a lua imagini, în grupuri de câte patru.

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, azi dimineaţă, pentru a treia oară, la podul rutier de la Dorneşti, distrus de inundaţii, unde militarii au finalizat lucrările la podul de pontoane, şeful statului ajungând în zonă cu un elicopter şi fiind însoţit de ministrul Apărării, Gabriel Oprea.

Comandantul militarilor care au lucrat la pod i-a spus preşedintelui că acesta a fost finalizat în termenul stabilit. Ziariştilor prezenţi la faţa locului li s-a spus să stea numai în partea dreaptă a şefului statului.

Ideea privind realizarea unui pod provizoriu de pontoane în locul celui distrus de ape pe DN 17 A Siret - Rădăuţi a aparţinut preşedintelui Traian Băsescu, ca soluţie pentru redeschiderea acestui drum care face legătura cu Ucraina, şeful statului aflându-se pentru prima oară în zonă vinerea trecută.

Atunci, Băsescu i-a cerut ministrul Apărării, Gabriel Oprea, să facă cu ajutorul militarilor un pod de pontoane, în aval de podul rutier distrus de ape, pe râul Suceava, lucrare care a fost finalizată miercuri seară şi care va fi inspectată joi dimineaţă de către preşedinte.

Băsescu a mai inspectat luni lucrările la pod, când s-a şi prăbuşit în apă o parte din structura podului rutier din cauza tasării unui pilon.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu, prezent la deschiderea podului de pontoane făcut de militari la Dorneşti.
 Vizualizări articol: 600 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Băsescu, prezent la deschiderea podului de pontoane făcut de militari la Dorneşti5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei