Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 iul 2010 - Anul XV, nr. 157 (4448)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Drift Show, în parcarea Shopping City Suceava

Miercuri, 7 Iulie 2010 (13:50:56)

În zilele de 10 – 11 iulie, la Shopping City are loc în premieră pentru Suceava şi pentru întreaga Moldovă o etapă oficială din Campionatul Naţional de Drift şi expoziţia de tuning şi car - audio.

Timp de două zile, parcarea Shopping City Suceava va găzdui o etapă oficială a Campionatului Naţional de Drift. În cadrul evenimentului, peste 25 de piloţi îşi vor demonstra îndemânarea în arta derapajelor controlate la bordul unor maşini foarte puternice, de aproape 500 de cai putere. Alături de ei, veţi descoperi maşinile tunate şi pe cele care scot mii de waţi din instalaţiile de car-audio, o adevărată expoziţie, alături de fete frumoase.

Competiţia de drift va fi jurizată de către oficialii King of Europe, cea mai mare competiţie de acest gen din Europa. Mike Procureur din Franţa, Preşedintele King of Europe (KOE), alături de Drăgan din Serbia, va juriza evoluţiile piloţilor români. Piloţii vor fi punctaţi în funcţie de viteza maşinii, de derapajul controlat şi de apropierea faţă de jaloanele de pe traseu.  La Suceava, în cadrul etapei din Campionatul Naţional, se vor aplica aceleaşi norme de jurizare şi securitate ca la o competiţie de nivel internaţional.

 Cei mai cunoscuţi piloţi de drift din România, HAIşi KNS, vin alături de ceilalţi piloţi să participe la etapa de la Shopping City Suceava. HAI-ul conduce un Nissan Silvia, iar KNS un Nissan Skyline, ambele cu puteri de peste 250 de cp fiecare.

Suceava este reprezentată de doi piloţi în Campionatul de Drift al României, Mihai Maxim şi Răzvan Frăţianu. Răzvan conduce un BMW M3 de 321 de cp şi va încerca la bordul acestuia să câştige o cupă, la el acasă. La ultima etapă a ratat podiumul la numai un punct.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drift Show, în parcarea Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 741 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Drift Show, în parcarea Shopping City Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei