Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 iul 2010 - Anul XV, nr. 156 (4447)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Suceava: Boc şi Vlădescu au ajuns la Dărmăneşti, unde mai multe case au fost distruse de inundaţii

Marţi, 6 Iulie 2010 (16:00:51)

Premierul Emil Boc şi ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, au ajuns, după-amiază, în localitatea suceveană Dărmăneşti, într-o zonă unde mai multe case au fost distruse de viituri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Premierul şi ministrul Finanţelor urmează să inspecteze lucrările de reconstrucţie a caselor din Dărmăneşti distruse de ape, lucrări care au început luni seară.

În cursul zilei de marţi, premierul Emil Boc şi ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, au mers şi la Botoşani, unde au participat la şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

În judeţul Suceava au fost distruse de inundaţii un număr de 62 de case, din care câte zece în Grămeşti şi Dorneşti, nouă în Pătrăuţi, opt în Dărmăneşti, şase în Zamostea, patru în Şerbăuţi, câte trei în Dolhasca şi Todireşti, două în Zvoriştea şi câte una în Comăneşti, Grăniceşti, Horodinic de Sus, Milişăuţi, Suceviţa, Vicovu de Sus, Volovăţ, iar alte 4.949 de case au fost afectate.

Autorităţile sucevene au început, luni seară, săpăturile pentru prima fundaţie a unei case care va fi reconstruită în comuna suceveană Dărmăneşti, unde vor fi refăcute opt locuinţe care au fost distruse în urma inundaţiilor produse în urmă cu o săptămână. Terenul pentru cele opt case care vor fi construite, de câte 500 de metri pătraţi, a fost pus, de luni, la dispoziţia sinistraţilor prin hotărâre a Consiliului Local Dărmăneşti.

Preşedintele CJ Suceava a menţionat că vor fi implementate proiecte tip unde se vor folosi, la fiecare casă, câte 7,5 tone de ciment, 21 de mc de BCA, 550 kg var, 5,4 mc de lemn ecarisat, 4,5 mc de cherestea, 100 de mp de tablă.

Materialele de construcţie de la Guvern încep să vină în judeţul Suceava pentru refacerea a 15 case distruse de inundaţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceava: Boc şi Vlădescu au ajuns la Dărmăneşti, unde mai multe case au fost distruse de inundaţii.
 Vizualizări articol: 746 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suceava: Boc şi Vlădescu au ajuns la Dărmăneşti, unde mai multe case au fost distruse de inundaţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei