Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 iul 2010 - Anul XV, nr. 152 (4443)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Udrea şi Berceanu sunt aşteptaţi în jurul amiezii în judeţul Suceava

Joi, 1 Iulie 2010 (11:05:12)

Ministrul dezvoltării regionale şi turismului, Elena Udrea, şi ministrul transporturilor, Radu Berceanu, vor fi prezenţi astăzi în judeţul Suceava pentru a vizita zonele afectate de inundaţiile din ultimele zile. Până în momentul de faţă nu se ştie care va fi programul exact al celor doi miniştri, ei fiind aşteptaţi în Suceava în jurul prânzului. Cei doi miniştri vor fi însoţiţi de preşedintele Consiliului Judeţean Gheorghe Flutur şi de prefectul judeţului Sorin Popescu. La începutul acestei săptămâni, în judeţul Suceava a fost prezent şi primul ministru al României Emil Boc, acesta vizitând localităţile Pătrăuţi şi Dărmăneşti. La Suceava, Emil Boc a precizat că Executivul va acorda un sprijin de 5.000 de lei pentru familiile cu morţi în urma inundaţiilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Udrea şi Berceanu sunt aşteptaţi în jurul amiezii în judeţul Suceava.
 Vizualizări articol: 765 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 4 voturi
Udrea şi Berceanu sunt aşteptaţi în jurul amiezii în judeţul Suceava3.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Au tupeu trimis de
( 1 iul 2010, 12:50:32
NESIMTITII MAI AU TUPEUL SA MAI IASA INTRE OAMENI.sPURCATI PAMINTURILE ASTEA CA DE CIND SUNTETI LA PUTERE NUMAI NECAZURI SI INUNDATII SUNT PESTE TOT.
2.   Isi cauta treaba trimis de
( 1 iul 2010, 14:26:18
Nu inteleg scopul vizitei. Ce au de vazut si ce ar putea face? Ce legatura are doamna Udrea cu inundatiile? Dar domnul Berceanu? Nu au absolut nicio competenta in situatia data. Nu sunt competenti nici pentru portofoliile pe care le detin. Pe cand vizita ministrului invatamantului ?
2.1  RE: Isi cauta treaba trimis de
( 1 iul 2010, 17:57:42
Daca nu habar ce minister conduce Udrea nu te mai baga in seama?happy
3.   Vizite de lucru? trimis de
( 1 iul 2010, 19:45:13
Faptul ca Ministrul Transporturilor este prezent la locul distrugerilor este un fapt notabil, dar ca Elena Udrea... Am spus-o si o mai spun odata: Ministerul Dezvoltarii Regionale, Turismului si ce i-o mai fi legand de coada, ESTE DOVADA UNEI HIPERCENTRALIZARI A DECIZIEI, este comparabil cu conducerea de pe timpul lui Ceausescu si asta tocmai acum cand, peste tot, absolut toti liderii politici din actuala putere, declara ca autonomia deciziei administratiei locale este telul luptei lor supreme. Banii sunt ai contribuabililor din Romania, administrati de Guvern, nu ai persoanei Elenei Udrea, iar despre ce trebuie facut intr-un judet sau altul nimeni nu cunoaste mai bine decat Autoritatea judetului respectiv si atunci care-i rolul Elenei Udrea si al acestui Minister? Numai sa supervizeze ceva despre care habar nu are, sa demonstreze ca numa-n pixul ei este soarta contribuabililor romani? Ea deja se considera stapana Romaniei si a romanilor? Asta este stare de normalitate la noi? Penibil!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei