Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 iul 2010 - Anul XV, nr. 152 (4443)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pompieri din ţară, mobilizaţi la Suceava pentru a scoate judeţul din apă

Joi, 1 Iulie 2010 (14:19:45)

Peste 130 de pompieri de la cinci inspectorate pentru situaţii de urgenţă din ţară au ajuns la Suceava începând de miercuri seară, de astăzi începând efectiv munca în zecile de localităţi din judeţ în care apele au făcut ravagii.

Având în vedere volumul imens de muncă ce trebuie depus în aceste zile (pompierii au de decolmatat mii de gospodării, beciuri, subsoluri, curţi, case, fântâni, poduri şi podeţe, de efectuat transporturi de apă şi alimente la sinistraţi, de asemenea trebuind să asigure efective şi pentru nedorite noi acţiuni de evacuare şi salvare a oamenilor şi animalelor) conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava a solicitat şefilor de la Bucureşti forţe şi mijloace de intervenţie suplimentare, care să permită rezolvarea cât mai grabnică a numeroaselor problemelor apărute.

În total, în judeţ au fost detaşaţi 138 de pompieri, veniţi de la Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Braşov, Dâmboviţa, Prahova, precum şi de la Unitatea Specială de Intervenţie în Situaţii de Urgenţă. Cel puţin la fel de important, alături de oameni au fost aduse şi mijloacele de intervenţie obligatorii în această situaţie, 14 autospeciale de intervenţie, 29 motopompe, un autobuz, un microbuz şi un autoturism de teren.

De asemenea, şi un grup de scafandri de la Unitatea Specială de Intervenţie în Situaţie de Urgenţă Ciolpani a ajuns în zona comunei Şerbăuţi, pentru a căuta trupul tânărului de 26 de ani dispărut la începutul săptămânii, luat de viitură.

Structura locală a pompierilor are în teren nu mai puţin de 450 de oameni, la care se adaugă sute de jandarmi, şi ei pe teren de câteva zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pompieri din ţară, mobilizaţi la Suceava pentru a scoate judeţul din apă.
 Vizualizări articol: 517 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pompieri din ţară, mobilizaţi la Suceava pentru a scoate judeţul din apă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei