Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 iul 2010 - Anul XV, nr. 152 (4443)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

PSD Suceava a declanşat operaţiunea „Cod Roşu” în zonele calamitate

Joi, 1 Iulie 2010 (13:40:52)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a anunţat că social democraţii au demarat operaţiunea „Cod Roşu” în localităţile afectate de inundaţiile din ultimele zile. Nechifor a precizat că operaţiunea presupune atât evaluarea pagubelor produse în localităţile calamitate, cât şi acordarea de ajutoare pentru sinistraţi. El a arătat că până în prezent s-au distribuit 1.500 de litri de apă în Boroaia, 3.000 de litri de apă şi 1.000 conserve în Grăniceşti, Zamostea, Hânţeşti şi Grămeşti, precum şi 500 de litri de apă şi 500 de conserve în Suceviţa.

„După-amiază vom distribui apa şi alimente la Milişăuţi, acolo unde, în urma ploii de ieri, au fost inundate zeci de gospodarii la Gura Solcii. Tot astăzi, în jurul prânzului, vom asigura o masă caldă pentru cele 70 de persoane sinistrate de la Pătrăuţi care şi-au pierdut toată agoniseala şi care au fost adăpostite provizoriu în şcoala din comună”, a declarat Cătălin Nechifor.
El a precizat că operaţiunea „Cod Roşu" va continua şi în zilele următoare pentru a asigura alimente de bază şi apă pentru persoanele sinistrate. Liderul PSD a adăugat că începând de vineri social democraţii vor începe a doua etapă a operaţiunii care presupune refacerea gospodăriilor afectate. Nechifor a spus că PSD Suceava a pregătit 4 echipe a câte 10 voluntari care vor lucra în localităţile inundate, din care una este formata din tineri social-democraţi din judeţul Timiş.

„Aceştia au venit alături de noi în semn de solidaritate. Echipele vor fi dotate cu corturi de campanie şi instrumentele necesare pentru intervenţiile în gospodăriile inundate. Facem un apel către colegii noştri de partid din toată ţara să participe la acest efort colectiv, având în vedere faptul că resursele bugetare ale localităţilor sunt limitate, iar capacitatea oamenilor afectaţi de inundaţii este redusă, pe fondul crizei financiare şi a măsurilor de austeritate impuse de Guvern. Cea mai gravă problemă identificată de noi este lipsa de speranţă şi de încredere în instituţiile statului şi de aceea facem acest apel la solidaritate: români pentru români”, a mai precizat Cătălin Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava a declanşat operaţiunea „Cod Roşu” în zonele calamitate.
 Vizualizări articol: 615 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
PSD Suceava a declanşat operaţiunea „Cod Roşu” în zonele calamitate4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Viata vazuta la misto` trimis de
( 1 iul 2010, 18:01:49
L-am vasut pe porcusorul asta la RealitateaTV. Mare bagator in seama.. Stiau ca aia transmit de la Sucevita si s-a dus si el sa iasa in fata..
Sa-ti dea Domnu` sa-ti tina obiceiul!
Azi domnule.. mi-ai facut ziua si mai buna!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei