Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 iun 2010 - Anul XV, nr. 149 (4440)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Parchet

Ucigaşul gelos pe câinele gospodăriei, trimis în judecată

Luni, 28 Iunie 2010 (16:34:51)

Individul care şi-a ucis iubita minoră, luna trecută, deoarece o suspecta că îl înşeală cu câinele din gospodărie a fost trimis în judecată, în data de 25 iunie a.c., de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava. Instanţa a dispus trimiterea în judecată a lui Ştefan Gabriel Chitic, în vârstă de 33 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de omor. S-a reţinut că la data de 25 mai a.c., pe fondul unei stări de gelozie şi a unui conflict spontan avut cu concubina sa minoră, Andreea Roxana Rotariu, „a exercitat acte de violenţă asupra acesteia, secţionându-i gâtul cu ajutorul unui cuţit de bucătărie, act ce a dus la deces”.
Potrivit unui comunicat remis de Parchet, Chitic a întreţinut relaţii de concubinaj cu minora Andreea Roxana Rotariu din anul 2007, când s-au stabilit pe raza satului Cotu Băii din comuna Fântâna Mare. El lucra ca ziler la diferite persoane din localitate, în timp ce fata nu lucra nicăieri.
„În data de 25.05.2010, în jurul orelor 14,30, inculpatul s-a întors de la muncă la domiciliu unde a găsit-o pe concubina sa întreţinând relaţii sexuale nefireşti cu câinele pe care îl aveau în gospodărie. Orbit de gelozie inculpatul a lovit-o pe victimă cu pumnul în zona feţei, după care, cu ajutorul unui cuţit pe care l-a luat de pe plita sobei, a înjunghiat-o la nivelul gâtului.
La scurt timp după comiterea faptei inculpatul Chitic Ştefan Gabriel s-a deplasat la Postul de Poliţie şi s-a autodenunţat.
Prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava din data de 25.05.2010 s-a dispus reţinerea inculpatului pentru o perioadă de 24 de ore, iar Tribunalul Suceava a dispus la data de 26.05.2010 luarea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 29 de zile, măsură prelungită până la data de 22.07.2010.
Inculpatul a avut o atitudine corectă, de recunoaştere şi regret a faptei comise.
Pentru fapta comisă inculpatul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 10 la 20 de ani şi interzicerea unor drepturi”, se mai arată în comunicat. 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ucigaşul gelos pe câinele gospodăriei, trimis în judecată.
 Vizualizări articol: 674 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ucigaşul gelos pe câinele gospodăriei, trimis în judecată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei