Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 iun 2010 - Anul XV, nr. 149 (4440)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

1- 4 iulie

Muzică şi voie bună, la „Zilele Rădăuţiului”

Luni, 28 Iunie 2010 (12:36:11)

În perioada 1 – 4 iulie se vor desfăşura „Zilele Rădăuţiului”, eveniment organizat de Primăria Rădăuţi, în parteneriat cu Muzeul Etnografic, Casa de Cultură şi Clubul Sportiv Municipal Bucovina, care au pregătit un program diversificat pentru cele patru zile de sărbătoare.
Joi, în jurul prânzului, la sediul Casei de Cultură Rădăuţi, vor fi întâmpinate grupurile participante la Festivalul „Arcanul” – ediţia a XIX-a, iar la ora 15:00 va avea loc un concurs de lupte greco-romane. La ora 12:00, vineri, cei interesaţi vor putea să viziteze, la Galeriile de Artă, o expoziţie de fotografie semnată de Maria Elena Capţan. În aceeaşi zi, iubitorii de carte vor avea posibilitatea să participe la lansarea câtorva volume, scrise de Daniel Hrenciuc, Alis Niculică, Dragoş Olaru şi Emanoil Rei. În parcarea centrală, la ora 15:00, puteţi lua parte la un meci de baschet de stradă. Spre seară, va avea loc parada cântecului, dansului şi portului popular pe traseul Casa de Cultură – intersecţie muzeu – scenă, urmată apoi de un spectacol folcloric. 
 În cursul zilei de sâmbătă sunt programate Cupa de fotbal juniori, pe stadionul municipal Rădăuţi, baschet de stradă în parcarea centrală şi festivalul „Arcanul” ediţia a XIX-a – evoluţia formaţiilor participante. De la ora 21:00, pe scena special amenajată în centrul oraşului, vor cânta formaţiile Sylvia şi DJ Rynno, Andreea Bălan, alături de Petrişor Rouge şi Direcţia 5 – live. Concertul se va încheia cu tradiţionalul foc de artificii de la miezul nopţii.
Duminică se va repeta, în centrul municipiului, parada cântecului, dansului şi portului popular, iar „Zilele Rădăuţiului” vor fi încheiate de participanţii la Festivalul „Arcanul”.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Muzică şi voie bună, la „Zilele Rădăuţiului”.
 Vizualizări articol: 1051 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Muzică şi voie bună, la „Zilele Rădăuţiului”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei