Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 iun 2010 - Anul XV, nr. 146 (4437)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Zilele Sucevei

20 de cupluri de aur, sportivii de performanţă şi olimpicii au fost premiaţi de Ion Lungu

Joi, 24 Iunie 2010 (17:02:39)

20 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie, sportivii de performanţă şi olimpicii internaţionali din Suceava au fost premiaţi în cursul zilei de joi, de către primarul Ion Lungu. Ceremonia de premiere a avut loc în cadrul evenimentelor organizate de „Zilele Sucevei”. Primii care au primit diplome de excelenţă din partea primarului municipiului reşedinţă de judeţ au fost cele 20 de „cupluri de aur”, Ion Lungu precizând că acestea reprezintă un exemplu de fidelitate şi de solidaritate pentru toţi sucevenii. „Sunt oameni care s-au sacrificat pentru oraşul nostru, care au contribuit la construcţia oraşului. Acum suntem într-o fază de reconstrucţie şi avem nevoie de toţi cetăţenii oraşului, avem nevoie de solidaritatea dumneavoastră. Sperăm să vă aducem şi noi o oază de bucurie în sufletele dumneavoastră cu acest semn de recunoştinţă”, a declarat Lungu. Toate cele 20 de cupluri au primit diplome şi flori din partea primarului Sucevei. De remarcat faptul că printre cei care au primit aceste diplome s-a numărat şi profesorul universitar doctor Mihai Iacobescu, prezent alături de soţia sa. Mihai Iacobescu a fost senator al României în perioada 1990 – 1992, el ocupând pentru o perioadă şi funcţia de prorector al Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava. Făcând referire la Mihai Iacobescu, primarul Sucevei a precizat că acesta este „o istorie vie a oraşului nostru şi merită toată aprecierea comunităţii”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 20 de cupluri de aur, sportivii de performanţă şi olimpicii au fost premiaţi de Ion Lungu.
 Vizualizări articol: 1016 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
20 de cupluri de aur, sportivii de performanţă şi olimpicii au fost premiaţi de Ion Lungu1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei