Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 iun 2010 - Anul XV, nr. 127 (4418)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

O altfel de zi

Interpreta Viorica Macovei a cântat pentru copiii bolnavi de la „Laurenţia Ulici”

Miercuri, 2 Iunie 2010 (15:24:25)

Ziua de 1 Iunie a fost un prilej de bucurie pentru copiii de la Centrul de Plasament „Laurenţia Ulici”, care au primit-o cu aplauze pe îndrăgita interpretă de muzică populară Viorica Macovei, care i-a încântat cu cântecele ei. Viorica Macovei este un consecvent susţinător al copiilor, încurajează talentul acestora, acceptând să cânte împreună cu două tinere proaspăt câştigătoare ale unui concurs de folclor, la secţia interpretare vocală. De ziua lor, copiii crescuţi de stat s-au bucurat şi de prezenţa elevilor voluntari de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava, coordonaţi de profesoarele Dana Postolache şi Ileana Boteanu. Voluntarii s-au implicat, alături de copii, în activităţi ludice şi de expresie plastică (pictură pe pânză, jocuri).
În final, copiii au primit numeroase cadouri (dulciuri, pizza, răcoritoare, jucării), toate acestea fiind posibile cu sprijinul generozităţii sponsorilor. Una dintre firmele care sprijină mereu centrul de plasament „Laurenţia Ulici”, prin Cristina Warinski, a dăruit unuia dintre cei mai talentaţi copii din centru o ghitară. 
„Spectacolul a fost structurat în trei momente. A debutat cu un colaj de versuri, dansuri şi cântece dedicate zilei copilului, urmat de teatru pentru copii <Prinţesa Închipuită>, interpretat cu talent şi dăruire de copiii centrului de plasament. Piesa a transmis un mesaj generos de prietenie, francheţe şi înţelegere între semeni”, ne-a spus şefa Centrului „Laurenţia Ulici”, Nadia Creţuleac.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Interpreta Viorica Macovei a cântat pentru copiii bolnavi de la „Laurenţia Ulici”.
 Vizualizări articol: 1353 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Interpreta Viorica Macovei a cântat pentru copiii bolnavi de la „Laurenţia Ulici”5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei