Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 mai 2010 - Anul XV, nr. 115 (4406)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prea scump

Şase blocuri au picat din programul de reabilitare termică

Miercuri, 19 Mai 2010 (15:31:33)

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului nu a aprobat decât reabilitarea termică a 13 blocuri, din cele 19 propuse de Primăria Suceava pentru acest an. Motivul respingerii a fost acela că la şase blocuri indicatorii tehnico-economici calculaţi de municipalitatea suceveană depăşesc 3.500 de euro pe apartament. „Urmează să reanalizăm indicatorii la cele şase blocuri care n-au intrat deocamdată în program. O să le licităm pe celelalte”, a declarat, miercuri, în conferinţă de presă, primarul de Suceava Ion Lungu. 
Blocurile aprobate sunt următoarele: strada Mitropoliei nr.10 bloc E scara D, strada Ana Ipătescu nr. 8 bl. B scara A, strada Curtea Domnească nr. 4 bloc 7 scările A, B şi C, strada Aleea Nucului bl. 16 scara A, strada Alexandru Ienceanu bloc 4 scara A şi bloc 6, scările A şi B, strada Republicii bloc 2 scara A şi bloc 14, scările A şi B, strada 1 Mai nr. 1 bloc H3 scara A, strada Alexandru cel Bun bloc K scările B şi C, strada Vasile Bumbac nr. 2, strada Ion Vodă Viteazul nr.12 bloc C1, Mihai Viteazul nr. 20 scările A şi B. Potrivit primarului Lungu, indicatorii tehnico-economici diferă de la un bloc la altul, în funcţie de vechimea blocului şi gradul de degradare. „Sperăm să putem promova aceste 13 blocuri cu 284 de apartamente şi pe viitor, când vom mai face studii de fezabilitate, când vom mai aproba indicatori tehnico-economici să urmărim ca suma lor să nu depăşească 3.500 de euro”, a mai spus primarul. Anul trecut, în municipiul Suceava s-au reabilitat termic circa 500 de apartamente.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şase blocuri au picat din programul de reabilitare termică.
 Vizualizări articol: 1063 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şase blocuri au picat din programul de reabilitare termică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei