Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 mai 2010 - Anul XV, nr. 115 (4406)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Activităţi extraşcolare

Jocuri, scenete, dansuri tematice, teatru, la „Carnavalul sănătăţii”

Miercuri, 19 Mai 2010 (12:32:22)

La Iulius Mall s-a desfăşurat, la sfârşitul săptămânii trecute, prima etapă a activităţii educaţionale extracurriculare şi extraşcolare, „Olimpiada Sănătăţii”, care cuprinde trei concursuri distincte, ce se vor desfăşura la nivelul întregului judeţ. Activitatea a debutat cu „Carnavalul sănătăţii”, urmând să aibă loc şi celelalte două etape, respectiv „Pagina de sănătate” şi „Alege sănătatea”.
La „Carnavalul sănătăţii” au participat copii de diferite vârste, care au prezentat jocuri, scenete, dansuri tematice, dans modern şi sportiv, teatru, teatru de păpuşi, poezii, cântece. Scopul acţiunii a fost acela de a promova dezvoltarea unor comportamente de protejare a sănătăţii personale şi a mediului, mesaje de promovare a unor atitudini şi comportamente de educaţie pentru sănătate şi sport. Copiii au purtat costume adecvate rolurilor interpretate, iar invitaţi speciali în „Carnavalul sănătăţii” au fost elevii cercului de dans modern de la Palatul Copiilor Suceava.
La finalul activităţii desfăşurate la Iulius Mall, juriul a acordat premiul I trupei „Mini dans”, clasele I-IV, de la Palatul Copiilor Suceava, premiul al II-lea a fost acordat grupei mijlocii „Iepuraşii”, de la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 2 „Prichindelul” Rădăuţi, care a prezentat sceneta „Ridichea uriaşă”. Locul al III-lea a fost acordat majoretelor de la Clubul Copiilor Fălticeni. Menţiuni au primit elevii de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Sf. Andrei” Gura Humorului, pentru teatru de păpuşi, SAM Moara Nică pentru Aerobic – latino şi majoretelor de la Şcoala cu clasele I-VIII Ostra.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jocuri, scenete, dansuri tematice, teatru, la „Carnavalul sănătăţii”.
 Vizualizări articol: 681 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Jocuri, scenete, dansuri tematice, teatru, la „Carnavalul sănătăţii”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei