Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 feb 2010 - Anul XV, nr. 34 (4325)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vineri, în Club Vox

Music Star „Petru Rareş”, concurs de interpretare muzicală pentru elevi

Joi, 11 Februarie 2010 (14:39:58)

 
În Clubul Vox, din Casa de Cultură Suceava, va avea loc, vineri, începând cu ora 20:00, Concursul de interpretare pentru elevi Music Star „Petru Rareş”.
Concursul se va desfăşura pe trei secţiuni. La secţiunea I, pentru elevii din clasele V – VIII,
concurenţii trebuie să cânte integral două melodii, o piesă românească şi o piesă din repertoriu internaţional sau compoziţii proprii. Sunt admise interpretare vocală cu acompaniament pe CD (cu negativ), interpretare vocală fără acompaniament,
interpretare vocală cu acompaniament instrumental (la chitară, la pian) şi grupuri vocale sau vocal instrumentale (duete, terţete, formaţii folk, rock).
La secţiunea a II -a, pot intra în concurs elevi din clasele IX – XII – muzică vocală.
Concurenţii trebuie să cânte integral două melodii, o piesă românească şi o piesă din repertoriu internaţional, sau compoziţii proprii. Sunt admise interpretare vocală cu acompaniament pe CD (cu negativ), interpretare vocală fără acompaniament şi
grupuri vocale (duete, terţete). În cazul grupurilor şi formaţiilor este obligatoriu ca cel puţin jumătate din componenţi să fie de la Colegiul „Petru Rareş”, iar ceilalţi să fie obligatoriu elevi.
Secţiunea a III -a din concurs este destinată elevilor din clasele IX – XII – muzică vocal-instrumentală. La fel ca şi la celelalte două secţiuni, concurenţii trebuie să cânte integral două melodii, o piesă românească şi o piesă din repertoriu internaţional, sau compoziţii proprii. Sunt admise interpretare vocală cu acompaniament instrumental (la chitară, la pian) şi grupuri vocal-instrumentale (formaţii folk, rock). Concurenţii vor interpreta piese celebre precum Yesterday, Something, Cotton fields, Lady in black, Blowing in the wind, California dreaming, Killing me softly, Soldier of fortune, Un actor grăbit, Fără petale, Nebun de alb, Fata sihastră, Mai frumoasă sau compoziţii proprii.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Music Star „Petru Rareş”, concurs de interpretare muzicală pentru elevi.
 Vizualizări articol: 3854 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Music Star „Petru Rareş”, concurs de interpretare muzicală pentru elevi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei