Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 dec 2009 - Anul XIV, nr. 304 (4290)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bilanţ

Peste 450 de mii de euro, investiţi de Grupul E.ON doar în Suceava

Marţi, 29 Decembrie 2009 (15:04:06)

Grupul E.ON România a investit în acest an peste 450 de mii de euro doar în judeţul Suceava. E.ON a reconstruit şcoala din localitatea Brodina, afectată de inundaţiile din anul 2008. Noul edificiu de învăţământ, pentru a cărui reconstruire Grupul E.ON a alocat aproximativ 450.000 euro, oferă condiţii moderne, adecvate nevoilor actuale ale învăţământului românesc, pentru cei 75 de copii din comunitate. Şcoala a fost redeschisă în luna martie a acestui an.
Proiectul „Energie pentru viaţă” - Suceava 2009 s-a desfăşurat în perioada aprilie - iunie a.c. în şcolile din judeţul Suceava, în program fiind implicate aproape 90 de şcoli, aproximativ 1.300 de cadre didactice şi peste 25.000 de elevi din gimnaziu şi ciclul primar.
Acest program urmează să fie derulat în anii următori, în judeţele Bacău, Botoşani, Neamţ şi Vaslui. Proiectul realizat de E.ON România beneficiază de un buget de peste 150.000 de euro.
Peste 90.000 de persoane sunt beneficiari ai proiectelor şi acţiunilor de responsabilitate socială derulate sau sprijinite de Grupul E.ON în România în anul acesta, majoritatea acestora fiind copii.
Suma totală investită de E.ON pentru derularea proiectelor de responsabilitate corporatistă în anul 2009 a fost de peste 800.000 de Euro.
„Implicarea în proiecte de responsabilitate social-corporatistă prin intermediul cărora să sprijinim comunităţile în care activăm face parte din strategia companiei noastre. Suntem membrii ai comunităţii şi de aceea considerăm că trebuie să contribuim la dezvoltarea acesteia”, a declarat Frank Hajdinjak, directorul general al E.ON România.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 450 de mii de euro, investiţi de Grupul E.ON doar în Suceava.
 Vizualizări articol: 1525 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 450 de mii de euro, investiţi de Grupul E.ON doar în Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei