Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 nov 2009 - Anul XIV, nr. 279 (4265)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În judeţul Suceava

BEJ a dispus îndepărtarea materialelor electorale calomnioase la adresa lui Mircea Geoană

Vineri, 27 Noiembrie 2009 (15:14:28)

Biroul Electoral Judeţean Suceava a decis, joi, îndepărtarea de pe raza judeţului Suceava a pliantelor, afişelor, mash-urilor, bannerelor electorale şi machetelor de presă care au un format asemănător celor care aparţin PSD, dar care îl pun într-o lumină negativă pe candidatul PSD la preşedinţie, Mircea Geoană.
Decizia BEJ a venit după ce Organizaţia Judeţeană Suceava a PSD a făcut plângere că, din data de 24 noiembrie, pe raza judeţului au fost montate bannere, mash-uri şi afişe, fără autorizaţie şi neasumate, cu chipul lui Mircea Geoană şi a altor membri PSD şi PC, „cu conţinut evident calomnios”, în scop „de denigrare şi inducere în eroare a opiniei publice”. În plângere, PSD arată că, deşi materialele electorale nu îi aparţin, au sigla PSD+PC înregistrată la Biroul Electoral Central, au sloganul lui Mircea Geoană şi au fost realizate pe fond roşu cu albastru imitând culorile şi însemnele electorale ale candidatului PSD la Preşedinţia României.
Potrivit PSD, acest gen de materialele încalcă prevederile Legii finanţării partidelor politice şi alte acte normative care interzic utilizarea semnului electoral înregistrat de un candidat la BEC, fără acceptul acesteia.
BEJ Suceava a admis plângerea PSD şi a dispus retragerea materialelor incriminate, cu obligarea primarilor de a duce la îndeplinire această decizie.
PD-L a anunţat că va contesta la BEC decizia BEJ, în cursul zilei de sâmbătă. BEC va da o decizie definitivă cel mai probabil în cursul zilei de luni.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BEJ a dispus îndepărtarea materialelor electorale calomnioase la adresa lui Mircea Geoană.
 Vizualizări articol: 1097 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
BEJ a dispus îndepărtarea materialelor electorale calomnioase la adresa lui Mircea Geoană3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Urata campanie! trimis de
(27 nov 2009, 21:09:32
In aceasta campanie electorala n-am auzit decat de moguli, oligarhi, ziaristi vanduti si tot asa, n-a fost aproape nimic despre programe, despre o constructie solida cu o viziune pentru viitor! Despre Uniunea Europeana atat am auzit, ca ne-a dat atatia bani, ca mai avem alocati nu stiu cati, dar nici o discutie n-a avut loc despre conduita tarii noastre in aceasta Europa Unita, fiindca nu putem fi mereu in coada ei!!! Si totul este numai din cauza ca au fost inlocuite toate formele unei campanii civilizate, pentru a face loc grobianismului, calomniilor si invectivelor de tot felul! Foarte costisitoare, dar extrem de urata campanie electorala, aceasta este un exemplu de cum nu trebuie sa mai avem campanii electorale in Romania Europeana! Nu vreau sa apreciez cine e mai vinovat ca altul pentru ce este acum, se poate vedea peste tot, in orice moment.Totusi, o intrebare: cum mai poti infiera mogulii, vorbind din televiziunea unui mogul pur-sange? Asta,daca ne exprimam in acesti termeni.
2.   Continuare trimis de
(27 nov 2009, 21:11:56
De fapt, ce este un mogul? Conform DEX
3.   Continuare trimis de
(27 nov 2009, 21:25:44
Din greseala am trimis abia inceputul comentariului. Deci, conform DEX: 1)S.m. Persoana foarte importanta din dinastia mongola care a cucerit India (nu cred ca la asta se refera cei ce au introdus in vorbirea curenta acest cuvant) si 2) S.m. Fig. Persoana foarte importanta, cu puteri discretionare (din engl. Mogul).

Este la latitudinea cititorilor sa aprecieze, dar convingerea mea ferma este ca atat facem: vorbim vorbe!

Inca o data repet: costisitoare, urata si, in acesta forma, total distructiva campanie electorala! Intr-adevar, este nevoie de o schimbare profunda in politica noastra.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei