Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 nov 2009 - Anul XIV, nr. 267 (4253)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Răspuns

PD-L declară că PSD „nu este pe lista de ajutoare de la UE”

Vineri, 13 Noiembrie 2009 (16:41:02)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, Gheorghe Flutur, a răspuns, vineri, acuzaţiilor omologului său de la PSD, Gavril Mîrza, referitoare la „portocalizarea” produselor alimentare oferite de Uniunea Europeană sub formă de ajutor umanitar persoanelor defavorizate din România.
Flutur a declarat, în conferinţă de presă, că făina şi zahărul ajung la cei care au nevoie şi nu la PSD. „Da, ajutoarele de la UE nu au mai fost date în pungi, nu s-au mai putut folosi în campania electorală, dar au ajuns categoric, există un grafic. Toată lumea ia, dar s-a aşteptat şi lotul de făină şi lotul de zahăr, s-a făcut o repartizare. Dacă unii primari probabil voiau să facă din asta campanie electorală, nu se mai poate”, a spus Gheorghe Flutur. Întrebat cine împarte efectiv oamenilor ajutoarele de la Uniunea Europeană, liderul PD-L, care este şi preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, a răspuns: „Le împarte Consiliul Judeţean. Avem depozit la Păltinoasa”. „Este o victimizare a lor, a celor de la PSD, nu-şi mai pot folosi pungile. PSD se plânge pentru orice. Răspunsul meu este că nu PSD trebuia să primească, PSD nu a primit, primăriile au primit după grafic. Erau obişnuiţi ca ei să primească şi să împartă. Aici recunosc, PSD nu este pe listă. Ne-am uitat şi nu era”, a mai spus Gheorghe Flutur.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L declară că PSD „nu este pe lista de ajutoare de la UE”.
 Vizualizări articol: 1130 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PD-L declară că PSD „nu este pe lista de ajutoare de la UE”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Monitorul PDL trimis de
(13 nov 2009, 19:09:45
Remarc echidistanta acestei foi de provincie...

Dl. Flutur a regurgitat ceva azi dimineata si deja se scrie un foileton despre acest "eveniment" in sectiunea "ultima ora".

In schimb cand presedintele unui partid national, candidat cu sanse la presidentie vine in centrul Sucevei si reuseste sa adune cateva mii de oameni nu se mentioneaza nimic despre aceasta la sectiunea "ultima ora".

Ce sa ii faci unele caserii sunt mai mari, altele mai mici spre deloc. Nu toate caseriile sunt multumitoare pentru ziaristi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei