Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 oct 2009 - Anul XIV, nr. 256 (4242)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Norica Nicolai: România este izolată în plan european

Duminică, 1 Noiembrie 2009 (16:19:45)

Europarlamentarul Norica Nicolai a declarat, la Suceava, că în momentul de faţă România este izolată în plan european, existând riscul ca nici un post important de comisar european să nu revină reprezentanţilor ţării noastre. Nicolai a precizat că vinovaţi de această situaţie sunt preşedintele Traian Băsescu şi Guvernul condus de Emil Boc. „Suntem izolaţi atât în ceea ce priveşte proiectele mari, cât şi în ceea ce priveşte cuvântul pe care îl avem pentru viitorul preşedinte al Uniunii Europene. Iar după ultima săptămână nu avem nici şansa de a obţine un post de comisar european care să fie util şi reprezentativ României”, a spus europarlamentarul liberal. Nicolai a subliniat că în momentul de faţă România nu are nici o şansă să obţină postul de comisar european pentru agricultură. Ea a acuzat „încăpăţânarea” Guvernului Boc de a nu da răspuns unei scrisori a preşedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, care a solicitat transmiterea a trei nume, persoane care ar putea prelua anumite portofolii de comisar european. „Nu ştiu dacă această scrisoare a fost finalizată cu un răspuns de la Bucureşti şi ca atare vom risca să luăm ceea ce rămâne de la o masă la care toată lumea doreşte portofolii reprezentative. Asta în condiţiile în care, domnul Dacian Cioloş, nefericitul, face figuraţie la Bruxelles încercând să explice că este soluţia europeană pentru agricultură”, a mai declarat Norica Nicolai.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Norica Nicolai: România este izolată în plan european.
 Vizualizări articol: 1107 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Norica Nicolai: România este izolată în plan european1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :) trimis de
( 1 nov 2009, 22:31:29
mi se pare normal. Presedintele este cel care se ocupa de imaginea romaniei si de politica externa a acestei tari. In schimb el are grija de o buna conduita pe plan intern, fiind mai mult preocupat cu ceea ce se intampla in campania electorala, cu intalnire in multime si alte actiuni de acest gen. In ultima luna de mandat in functia de presedinte al acestei tari, actualul presedinte nu se gaseste la cotroceni, ci se gaseste prin tara facand campanie electorala. Frumos.
2.   Fata trimis de
( 2 nov 2009, 10:36:27
Ce fata de****are Norica asta, zici ca-i Votcaroiu. Forta BASESCU.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei