Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 oct 2009 - Anul XIV, nr. 243 (4229)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pregătiri de luptă

PSD-iştii pun obiectivul pe secţiile speciale de votare

Vineri, 16 Octombrie 2009 (14:53:16)

Teama de fraudare a alegerilor prezidenţiale îi ţine pe social-democraţii suceveni cu ochii pe secţiile de votare, îndeosebi pe secţiile de votare speciale, unde votează alegătorii cu domiciliul în altă localitate. Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, senatorul Gavril Mîrza, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că de vreme ce Guvernul Boc 2 „nu se dă dus” are toate motivele să creadă că ţinta PD-L şi a preşedintelui României, Traian Băsescu este să fraudeze alegerile prezidenţiale. „Acest guvern 2 în 1 sau 3 în 1 nu se dă dus pentru că are bagaje multe în birouri, are licitaţii programate şi nerezolvate şi are pusă la care fraudarea alegerilor, dar se teme că nu o s-o poată îndeplini”, a spus Mîrza. El a acuzat Guvernul că a avut în vedere acest lucru chiar când a stabilit prin ordonanţă de urgenţă secţiile speciale de votare, de vreme ce în gări din oraşe precum Vatra Dornei sau Cîmpulung Moldovenesc nu sunt astfel de secţii, iar în Gara de Nord din Bucureşti este doar una, la fel ca la Vereşti, Dornişoara sau Nisipitu. Pentru a limita sau a elimina tentativele de fraudă, Mîrza a anunţat că fiecare secţie de votare specială va fi supravegheată, de la distanţa permisă de lege, de observatori ai PSD care vor fi dotaţi cu camere de filmat şi aparate de fotografiat cu care vor înregistra tot ce se întâmplă în aceste perimetre. Observatorii îşi vor lua în primire misiunea cu o oră înainte de deschiderea secţiilor şi o vor finaliza la o oră după ce se închid.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD-iştii pun obiectivul pe secţiile speciale de votare.
 Vizualizări articol: 1024 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD-iştii pun obiectivul pe secţiile speciale de votare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei