Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 iul 2009 - Anul XIV, nr. 174 (4160)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Supărare

Flutur vrea mai multă fermitate şi implicare de la poliţiştii suceveni

Marţi, 28 Iulie 2009 (15:15:18)

 Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a cerut Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică să prezinte în şedinţa deliberativului judeţean de luna viitoare o informare exactă cu privire la infracţionalitatea din judeţ. Flutur s-a arătat îngrijorat de numărul mare de tâlhării şi accidente, de creşterea infracţiunilor stradale şi cere poliţiştilor să intensifice acţiunile de control în perioada următoare şi să ia măsuri ferme, nu doar să raporteze amenzi pentru statistică. „Nu m-am supărat pe Poliţie dar uitându-mă şi văzând ce se întâmplă, infracţionalitate sub lumina reflectoarelor în pieţe, în bazaruri, cu bâte date în cap, cu tabere, mie mi se pare că trebuie luată mult mai în serios această problemă pentru prevenire, pentru prinderea celor vinovaţi. Cred că este de datoria mea pentru că avem acest ATOP, să-i chemăm şi să vedem ce nu merge să-şi intensifice verificările, controalele şi poate că pentru circulaţia rutieră suntem îndreptăţiţi să cerem prevenţia, uitându-ne în special la aceste ultime evenimente, cu mulţi morţi, care ne face să ne gândim mult mai serios la această problemă şi să atrag atenţia organelor în drept să-şi facă datoria”, a declarat Flutur. Preşedintele Consiliului Judeţean a cerut poliţiştilor să intensifice acţiunile de control asupra căruţelor care circulă pe drumurile naţionale şi judeţene şi care reprezintă un mare pericol pentru siguranţa circulaţiei. De asemenea Flutur a cerut primarilor să amenajeze drumuri pentru atelajele hipo.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur vrea mai multă fermitate şi implicare de la poliţiştii suceveni.
 Vizualizări articol: 1712 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
Flutur vrea mai multă fermitate şi implicare de la poliţiştii suceveni2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Multe mai vrea nenea asta trimis de
(29 iul 2009, 11:12:43
si ce mai vrea nenea Flutur?? stie numai sa ceara, dar sa dea nimic...chiria politistilor li s-a taiat, sporurile si ele de luna asta si ptr ce sa mai ai tragere sa muncesti??? poate doar sa iesi pe strada si sa bagi mana adanc in buzunaru oamenilor...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei