Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 iul 2009 - Anul XIV, nr. 153 (4139)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Schimbare de rol

Mîrza îl acuză pe Flutur de comunism şi totalitarism

Vineri, 3 Iulie 2009 (14:54:03)

 Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, senatorul Gavril Mîrza, îl acuză pe preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, că are o atitudine comunistă faţă de primarii din judeţ, atunci când le pretinde acestora să renunţe la concedii. Mîrza a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Flutur nu are nici un drept să facă o astfel de cerere deoarece între primării şi CJ nu există raporturi de subordonare. „Solicitarea imperativă la primari demonstrează ori necunoaştere a legii, ori tendinţa de totalitarism a acestui personaj. Nu există nici o relaţie de subordonare între consiliile locale şi CJ. Domnia sa poate să solicite politic primarilor PD-L să facă ce doresc în această vară, dar nu poate cere tuturor primarilor să stea în activitate, după ce el vine din concediu. Este un stil hei-rup-ist, un stil comunist care credeam că a dispărut”, a afirmat liderul PSD. El a arătat că, în cursul zilei de vineri, la întrunirea Consiliului Judeţean al PSD, va solicita primarilor social-democraţi să-i comunice ce proiecte de dezvoltare a localităţilor lor au, în ce stadii de realizare sunt pentru a le acorda de la partid asistenţă din punct de vedere profesional, precum şi necesarul de fonduri pentru funcţionarea primăriilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza îl acuză pe Flutur de comunism şi totalitarism.
 Vizualizări articol: 643 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mîrza îl acuză pe Flutur de comunism şi totalitarism0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Marza si democratia trimis de
( 3 iul 2009, 16:22:21
vai domnul Mirza. Dumneavoastra mai si ganditi inainte de a vomita ce vomitati toti derbedeii din PSD? Citez din regurgitarile dvs.: "Este un stil hei-rup-ist, un stil comunist care credeam ca a disparut".

Chiar asa? Credeati ca a disparut? Stit cum puteti verifica asta? Ia uitati-va in oglinda si spuneti-mi ce vedeti? Ei, ai disparut comunismul? Hei...rup de aici ca vorbesti degeaba.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei