Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 iun 2009 - Anul XIV, nr. 147 (4133)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Concursul naţional „Visul unui întreprinzător”

Elevi din 12 judeţe vor expune lucrări la Iulius Mall

Vineri, 26 Iunie 2009 (15:08:30)

În perioada 1- 4 iulie, la Iulius Mall, se va desfăşura Concursul naţional „Visul unui întreprinzător”, la care s-au înscris elevi din 12 judeţe. Micii întreprinzători vor intra în concurs pe patru secţiuni: creaţii vestimentare, artă textilă, tapiserie şi marochinărie, repartizaţi după vârste: cl. I- IV, cl. V- VIII, cl. IX – XII.
Sucevenii vor putea vizita expoziţia cu lucrările elevilor, care participă la cercurile de tapiserie, creaţii confecţii, atelierul fanteziei, design vestimentar, artă textilă, marochinărie, găzduită de Iulius Mall, în toate cele patru zile de concurs. Fiecare lucrare va avea scris pe spate numele, prenumele, şcoala, profesorul coordonator.
Concursul „Visul unui întreprinzător” s-a desfăşurat şi anul trecut la Suceava, doar că nu a avut aceeaşi amploare. Elevi talentaţi din judeţele Satu Mare, Iaşi, Bihor, Olt, Tg. Mureş, Vrancea, Cluj, Oradea, Buzău, Arad, Prahova, alături de copii de la cercurile care funcţionează la Palatul Copiilor Suceava, au trimis, prin poştă, cele mai reuşite lucrări.
Exponatele cele mai bune vor fi premiate cu locul I, II, III şi menţiune, pentru fiecare secţiune şi categorie de vârstă. Criteriile de jurizare sunt aspect estetic, originalitate, corectitudinea lucrării.
Concursul este organizat de Palatul Copiilor Suceava, coordonator proiect profesoara Marcela Reuţ. „Prin acest concurs naţional se urmăreşte realizarea schimbului de informaţii şi de experienţă între elevi pe de o parte şi profesori pe de altă parte, evaluarea gradului de pregătire a elevilor, punerea în valoare a capacităţii de exprimare artistică prin folosirea de materiale şi tehnici diferite”, ne-a explicat profesoara Reuţ.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevi din 12 judeţe vor expune lucrări la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 519 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elevi din 12 judeţe vor expune lucrări la Iulius Mall0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei