Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 iun 2009 - Anul XIV, nr. 141 (4127)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Atac de la Nechifor

Tandemul Băsescu-Berceanu, scos vinovat că România nu a atras nici un euro de la UE pe transporturi

Vineri, 19 Iunie 2009 (14:51:41)

Prim- vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PSD, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat că România a rămas corigentă la absorbţia fondurilor comunitare, îndeosebi pe Programul Operaţional de Transporturi arătând că o vină mare o are tandemul Băsescu-Berceanu. Nechifor a subliniat că, de la integrare şi până în prezent, pe Programul Operaţional de Transporturi nu s-a reuşit să se atragă nici măcar un euro, deşi la dispoziţie erau 1,3 miliarde de euro. „Este o nonperformanţă pe care ministrul Berceanu (nr- actualul ministru al Transporturilor Radu Berceanu), al cărui model politic este fostul ministru la transporturilor Traian Băsescu, a reuşit să aducă României zero euro pentru ceea ce înseamnă infrastructura de drumuri, de căi ferate, navigabile şi aeroportuare. România are o deficienţă majoră datorită căreia este blocată şi anume infrastructura. Vedem cu toţii cum arată drumurile, vedem că România nu are autostrăzi, căi ferate, aeroporturi şi nu are o perspectivă de a se dezvolta în lipsa acestei infrastructuri”, a spus prim- vicepreşedintele PSD Suceava. El a precizat că gradul de absorbţie al fondurilor europene este în acest moment de 4% arătând că pe vremea guvernului Adrian Năstase gradul de absorbţie al fondurilor de preaderare (PHARE, ISPA, SAPARD) a fost de 84%.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tandemul Băsescu-Berceanu, scos vinovat că România nu a atras nici un euro de la UE pe transporturi.
 Vizualizări articol: 743 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tandemul Băsescu-Berceanu, scos vinovat că România nu a atras nici un euro de la UE pe transporturi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Gura pacatosului adevar graieste trimis de
(19 iun 2009, 17:12:20
Rar se intampla ca domnul Nechifor sa le spuna pe bune...De data aceasta a spus un mare adevar:pe vremea PSD,absorbtia s-a facut exact in procentul amintit.Cu precizarea ca 56% din fonduri le-a absorbit Nastase,21% Mitrea,in concubinaj cu Miki Spaga, restul pana la 84% investindu-le Vanghelie in pachete electorale pe relatia Alexandria-Turnu-Magurele!

Berceanule,fie-ti mila si de indivizi de-alde Nechifor...Un canal,ceva,poate fi si nenavigabil...doar putin stuf,in care sa se ascunda pachidermul!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei