Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 iun 2009 - Anul XIV, nr. 139 (4125)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reamenajări

Pietonalul de marmură din centrul Sucevei va intra în reabilitare

Miercuri, 17 Iunie 2009 (15:25:03)

Zona centrală a municipiului Suceava, de la biserica Sfântul Dumitru până la fostul magazin Romarta va intra în reabilitare, lucrările efective urmând a începe cel mai probabil la începutul anului viitor. Primăria Suceava intenţionează să schimbe pavajul de marmură deteriorat, cârpit acum cu pavele sau ciment mozaicat, cu alt material, posibil tot marmură sau granit sau pavele, în funcţie de ce soluţie va propune proiectantul, în corelaţie cu banii alocaţi. Primarul de Suceava, Ion Lungu, a declarat, ieri, că pentru întreg proiectul de reabilitare a zonei centrale ar putea fi alocate circa 9 milioane de euro, din care 7 milioane de euro ar costa parcările subterane din faţa Casei Culturii până la blocul Union, iar 2 milioane de euro ar însemna reabilitarea zonei pietonale. „Dacă va fi necesar, există posibilitatea să mai suplimentăm ceva de la bugetul local”, a precizat Lungu.
Proiectul de reabilitare a zonei centrale trebuie să fie finalizat în maxim două luni pentru a fi depus pentru evaluare la Agenţia de Dezvoltare Nord-Est, în septembrie-octombrie ar putea fi semnat contractul de finanţare, apoi licitaţia şi în primăvara anului viitor ar putea începe lucrările.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pietonalul de marmură din centrul Sucevei va intra în reabilitare.
 Vizualizări articol: 1827 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Pietonalul de marmură din centrul Sucevei va intra în reabilitare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Centrul orasului trimis de
(17 iun 2009, 15:38:02
in primul rind dl.primar sa faca bine sa degajeze centrul orasului de toate casutele, monumentele, faimosul "ou". Dle Primar, impreuna cu dl.Flutur, de cind ati preluat friiele orasului l-ati distrus complet. In loc sa infrumusetati centrul orasului, sa-l reabilitati, sa fie un model in judet, dv. ati reusit sa-l distrugeti. Nici intr-un oras, centru judetean nu exista ce este la noi. Acele casute sunt pt. bazar nu pt. centrul orasului. Mai trebuie sa aduceti oi, capre, magari, mocanita apare acus, si aveti intreg arsenalul in Suceava. Cheltuiti banii nostri, sa nu uitati acest lucru, noi nu-l uitam, dar nici pe dv. si celalalt barosan,Flutur, multi,multi, multi ani nu o sa va uitam. Distrugeti si ce mai ramasese frumos in oras. Ce ati facut din parcul din centru? ati distrus iarba, gardul viu, copacii si ati largit aleile. Practic in loc de verdeata acuma este beton. Ginditi-va de o suta de ori si mai consultati si populatia orasului .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei