Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 iun 2009 - Anul XIV, nr. 135 (4121)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În trafic

Hoţ de maşini, prins după un control al agenţilor de circulaţie

Vineri, 12 Iunie 2009 (17:21:48)

 Un individ care furase o maşină parcată la marginea drumului a fost prins de poliţie după ce a fost tras pe dreapta de un echipaj de la circulaţie, care efectua o acţiune de control în trafic.
Miercuri, între orele 15.00 şi 19.00, oamenii legii din cadrul Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava, alături de colegii de la subunităţile de profil din judeţ, au ieşit în trafic în cadrul unei acţiuni care a vizat prevenirea accidentelor rutiere cauzate de viteză şi disciplinarea conducătorilor de mopede, motociclete şi biciclete.
În jurul orei 17.00, un echipaj de la Mălini a tras pe dreapta, pe DJ 209 A din localitate, un autoturism condus de un şofer care nu avea permis de conducere. Din cercetări a rezultat că individul, Cristian Ş., în vârstă de 31 de ani, din judeţul Călăraşi, cu reşedinţă în comuna Mălini, sustrăsese maşina cu aproximativ zece minute înainte de a fi prins. Autoturismul îi aparţine localnicului Mihai Ş., iar acesta îl lăsase parcat în faţa gospodăriei, cu cheile în contact. Până să fie prins, individul a apucat să parcurgă doar 3 kilometri.
„Ş. Cristian este cercetat de poliţişti, în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui autoturism pe drumuri publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.
Cu ocazia acţiunii de control, poliţiştii au aplicat 106 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 17.500 de lei, cele mai multe amenzi fiind aplicate pentru depăşirea limitelor de viteză.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoţ de maşini, prins după un control al agenţilor de circulaţie.
 Vizualizări articol: 618 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hoţ de maşini, prins după un control al agenţilor de circulaţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei