Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 iun 2009 - Anul XIV, nr. 132 (4118)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Propunere

EBA invitată să-şi facă buletin de Suceava

Marţi, 9 Iunie 2009 (14:39:35)

Fata cea mică a preşedintelui ţării, Elena Băsescu, este aşteptată să-şi facă buletin de Suceava. Invitaţia a fost lansată de prim- vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PD-L, senatorul Orest Onofrei şi vine ca urmare a scorului foarte bun obţinut de EBA în judeţul Suceava. „Municipiul Suceava este municipiul reşedinţă de judeţ unde Elena Băsescu a obţinut cel mai mare număr de voturi din ţară şi, aşa cum a primit carnetul de partid, aşteptăm să-şi schimbe buletinul şi să-şi facă buletin de Suceava”, a declarat Onofrei. Mai mult, senatorul democrat- liberal consideră că fiica preşedintelui României ar trebui să-şi deschidă cabinet parlamentar în municipiul Suceava. Orest Onofrei a ţinut să precizeze că judeţul Suceava este singurul din ţară care a dat doi europarlamentari şi crede că, dacă şi PSD Suceava ar fi avut un candidat pe un loc eligibil, ar fi ieşit şi acela. „Judeţul Suceava are doi europarlamentari - Petru Luhan şi Elena Băsescu. Sucevenii au votat masiv pentru Elena Băsescu asimilând-o ca şi suceveancă prin părinţi şi bunici. A fost un vot dat de suceveni ca parte a regiunii de nord-est, regiune care are mare nevoie de sprijin foarte mare în Parlamentul European”, a mai spus Onofrei. În municipiul Suceava Elena Băsescu a obţinut 11,9% din voturi, iar la nivel de judeţ 7,5%.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului EBA invitată să-şi facă buletin de Suceava.
 Vizualizări articol: 3037 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
EBA invitată să-şi facă buletin de Suceava1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   In regula trimis de
( 9 iun 2009, 17:05:57
da ba oreste ,ai dreptate! la citi cretini sunteti voi inca unul in plus nu mai conteaza. da ce se face madame elena fara bamboo? ca de .. nu e la coada tafului cum e in fumul de tigara din bamboo. o intrebare orest: chiar vrei sa-l depasesti pe flutur la capitolul pupincuristi? a pardon, asa ti-a ordonat sa sufli in****cit mai mult presedintelui ca asa ii place lui ... ca-i cald acu si se opareste..arda-v-ar focul sa va arda de mizerabili si perfizi ce sunteti!!!!!!!!!!!!
2.   ... trimis de
( 9 iun 2009, 18:33:13
Inca odata constat ca edilii nostri sunt in afara realitatii.

Partea grava este ca respectivii chiar cred ceea ce spun.

Oare nu se gaseste nimeni sa le spuna: "fratilor, coborati inapoi pe pamant, realitatea este alta".

Ce fac consilierii edililor nostri (in afara de a-i peria si de a-i lauda) ? Oare nu vad cati cetateni s-au prezentat la vot ?
3.   Ce slugoi e Onofrei... imi vine sa plang! trimis de
( 9 iun 2009, 23:15:04
Bai slugoiule! Nu ti-e rusine? Dupa ce ati ciordit sa o scoateti europarlamentara, sunteti atat de prosti incat va si mandriti cu asta...

O sa vina EBA la Suceava cand centrul nostru o sa arate ca Dorobantiul din Bucuresti. Adica niciodata! Cu pavele si fara asfalt nu faceti din Suceava capitala Bucovinei. O sa faceti din Suceava o epava cu titlul de resedinta de judet.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei