Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 mai 2009 - Anul XIV, nr. 107 (4093)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ceartă în coaliţie

Iordache îl acuză pe Flutur că toacă pe maşini de lux banii judeţului

Luni, 11 Mai 2009 (14:43:16)
Purtătorul de cuvânt al Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Virginel Iordache, i-a acuzat, luni, pe liderii PD-L care conduc administraţia locală şi judeţeană, Ion Lungu şi Gheorghe Flutur, că risipesc banii de la buget pe maşini de lux. Iordache a declarat, într-o conferinţă de presă, că “cei care conduc astăzi judeţul Suceava folosesc resursele judeţului numai pentru binele lor”, aluzie la sloganul PD-L pentru alegerile europarlamentare, “PD-L, la bine şi la greu”. “Gheorghe Flutur şi Ion Lungu uită că şi Suceava face parte din Europa şi Europa se confruntă cu o gravă criză economică. Gheorghe Flutur, omul pus să administreze banii judeţului în mod corect, îşi cumpără Q7 ca să se deplaseze comod la Bucureşti, la întâlniri care n-au ca scop atragerea de bani pentru judeţ, ci sunt întruniri de partid, ale PD-L”, a spus Iordache. De cealaltă parte, preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, declară că pe lista sa de priorităţi din acest an nu se găseşte, în nici un caz, cumpărarea de maşini şi i-a transmis lui Virginel Iordache să se arate mai preocupat de problemele guvernării deoarece partidul din care face parte se află la putere, nu în opoziţie. “Domnul Iordache să facă bine să vină nu numai la drepturi, ci şi la obligaţii, să nu mai semneze degeaba statul de plată la guvernare”, a spus Flutur. El a apreciat că Iordache este îngrijorat că, odată cu descentralizarea, va ajunge salariatul lui Flutur şi se teme că acesta nu va avea bani de să-l plătească. “Poartă grija parcului auto? N-am loc să-l angajez acolo!”, a mai spus Gheorghe Flutur. În opinia sa, declaraţiile lui Iordache sunt “glumiţe de campanie” la care nu merită să mai răspundă.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iordache îl acuză pe Flutur că toacă pe maşini de lux banii judeţului.
 Vizualizări articol: 1311 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Iordache îl acuză pe Flutur că toacă pe maşini de lux banii judeţului1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei