Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 feb 2009 - Anul XIV, nr. 47 (4033)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ironia sorţii

Titi Petrea, felicitat călduros de fostul său duşman Gheorghe Flutur

Vineri, 27 Februarie 2009 (16:26:15)

Locul lăsat liber de social-democratul Corneliu Popovici în Consiliul Judeţean Suceava a fost ocupat, vineri, de colegul său de partid, Titi Petrea. Ironia sorţii a făcut ca lui Titi Petrea să-i ureze bun venit în consiliu tocmai unul dintre cei mai înverşunaţi duşmani ai săi, preşedintele Consiliului Judeţean Gheorghe Flutur. După ce a citit hotărârea de validare a mandatului de consilier judeţean al lui Titi Petrea, Flutur i-a strâns acestuia mâna şi l-a invitat să depună jurământul. „Îl salutăm şi îi urăm bun venit alături de noi domnului Titi Petrea. Felicitări şi mult succes”, a spus Gheorghe Flutur.

În perioada 2000-2004, Titi Petrea a fost director al Oficiului Judeţean de Cadastru şi a fost acuzat în nenumărate rânduri de, pe atunci, senatorul Gheorghe Flutur, de corupţie şi inginerii funciare. După schimbarea de gardă din 2004, în calitate de ministru al Agriculturii Gheorghe Flutur a cerut mai multe controale asupra activităţii fostului director de la Cadastru, care s-au finalizat cu plângeri penale. „Parteneriatul pentru România” dintre PDL şi PSD, din 2008, i-a adus pe cei doi la aceeaşi masă, colegi de Consiliu Judeţean. Ieri şi-au strâns mâna călduros.

Un alt loc lăsat vacant de Corneliu Popovici odată cu plecarea sa ca secretar de stat în Ministerul Turismului a fost cel din adunarea generală a acţionarilor (AGA) de la societatea de drumuri şi poduri a Consiliului Judeţean. Gheorghe Iacob l-a propus pe Petru Ştirbu, Gheorghe Mălăşincă s-a autopropus, la fel ca şi Titi Petrea. Din grupul consilierilor liberali, Bogdan Cristache l-a propus pe Brânduşel Nichitean. În urma votului, cel care a câştigat a fost Mălăşincă.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Titi Petrea, felicitat călduros de fostul său duşman Gheorghe Flutur.
 Vizualizări articol: 983 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Titi Petrea, felicitat călduros de fostul său duşman Gheorghe Flutur1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei