Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 feb 2009 - Anul XIV, nr. 47 (4033)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Supărare

Social- democraţii suceveni, supăraţi că au fost ignoraţi de Boc

Vineri, 27 Februarie 2009 (15:47:05)

Social- democraţii suceveni sunt supăraţi că nu au fost băgaţi în seamă de premierul Emil Boc şi de ministrul dezvoltării, Vasile Blaga, la vizita pe care aceştia au efectuat-o joi în judeţul Suceava. Supărarea lor este cu atât mai mare cu cât a fost provocată de partenerii de la PDL. Prim- vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PSD, deputatul Cătălin Nechifor, a arătat cu degetul spre „colegii din coaliţie”, care în opinia lui trebuiau să organizeze o întâlnire între cei doi oficiali de la Bucureşti şi reprezentanţii coaliţiei judeţene. El i-a sfătuit ca pe viitor să nu uite acest lucru. Nechifor a pus această scăpare a colegilor de la PDL pe seama „emoţiei generată de importanta vizită”. „Data viitoare, când mai vine premierul sau un alt ministru al cabinetului, să încercăm să avem o discuţie şi în cadrul coaliţiei, între parlamentarii PSD, PDL şi cei care vin de la Bucureşti pentru că joi la Suceava nu s-a întâmplat acest lucru. Dacă mă raportez la ce spunea premierul Boc, care îşi dorea ca puterea să fie într-adevăr aceeaşi şi în teritoriu şi la centru, acest mod de manifestare comună a coaliţiei ar fi fost normal să fi fost şi joi. O pun pe seama emoţiei pe care cei din PDL au avut-o cu organizarea vizitei”, a spus Nechifor. El a catalogat totuşi vizita premierului la Suceava ca fiind un eveniment foarte important. „Ar fi fost important să discutăm cu primul ministru mai apăsat ceea ce înseamnă proiectul Utilităţi şi mediu, care acum este blocat şi ştim bine de ce şi cred că premierul Boc putea fi mai bine informat de către noi, cei care l-am iniţiat, decât de cei care încearcă acum să-l scoată la capăt”, a mai spus prim vicepreşedintele PSD Suceava.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Social- democraţii suceveni, supăraţi că au fost ignoraţi de Boc.
 Vizualizări articol: 632 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Social- democraţii suceveni, supăraţi că au fost ignoraţi de Boc3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei