Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 oct 2008 - Anul XIII, nr. 249 (3930)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dezvăluire

Băişanu susţine că PD-L s-a aliat cu PSD

Miercuri, 22 Octombrie 2008 (17:28:16)
Preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Suceava, Alexandru Băişanu, susţine că PD-L s-a aliat cu PSD, scopul înţelegerii dintre cele două formaţiuni politice fiind „salvarea lor de la dispariţie”. Băişanu consideră că PSD şi PD-L se comportă „ca două hiene” care aşteaptă să intre la guvernare, singura soluţie pentru aceste partide de a nu se desfiinţa după alegerile parlamentare. „În timp ce Guvernul liberal încearcă să conducă cât mai bine România, cu acei 20% pe care i-a obţinut în alegeri, avem două hiene, PD-L şi PSD, care stau în bloc starturi şi care dacă nu ajung la guvernare se autodesfiinţează, fac implozie. După informaţiile pe care le am şi după calculele făcute, sunt convins că PD-L şi PSD vor face alianţă. Ba chiar ele sunt deja într-o alianţă, pentru că altfel nu vor reuşi niciodată să ajungă la guvernare. Şi dacă nu vor ajunge la guvernare, şi partidul fără doctrină, PD, şi PSD, <partidul mamă> al democraţilor, care a demonstrat că nu poate gestiona o evoluţie pozitivă a României, vor dispărea”, a declarat liderul PNL Suceava. Băişanu a spus că PD-L şi PSD colaborează doar cu scopul de a prelua puterea în România şi pentru a o folosi pentru „acoliţii lor, care sunt flămânzi, lihniţi şi disperaţi de putere şi după bani”. El a arătat că, dacă PD-L nu va ajunge la guvernare, se va desfiinţa în cel mai scurt timp, iar membrii acestui partid se vor întoarce în formaţiunile din care au plecat. În ceea ce priveşte PSD, Alexandru Băişanu a spus că acesta este un partid „slăbit”, care a ajuns să-şi aroge meritele guvernării liberale, în special cu privire la majorarea pensiilor.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu susţine că PD-L s-a aliat cu PSD.
 Vizualizări articol: 1053 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Băişanu susţine că PD-L s-a aliat cu PSD1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   CINE VORBESTE!? TRASEISTUL !!! trimis de
(23 oct 2008, 00:16:22
IN PRIMUL RAND DOMNULE BAISANU VA REAMINTESC CA SIMPLU CETATEAN UITANDU-MA PESTE CV-UL DVS ELECTORAL CA SUNTETI UN TRASEIST DE MARCA IN PEISAJUL POLITIC SUCEVEAN AICI REFERINDU-MA PENTRU TOTI SUCEVENII LA FAPTUL CA A-TI TRECUT PE LA APR, PSD,PNTCD SI PUR UNDE DVS A-TI ACTIVAT CA UN ADEVARAT MILITATNT.SUNT CONVINS 100% CA NU MA PUTETI CONTRAZICE!!!.

IN AL DOILEA RAND VA REAMINTESC CA IN TIMPUL CAT A-TI FOST PREFECT NU VA-TI ACHITAT DE SARCINILE CARE VA REVENEAU CA SI RESPONSABILITATE IN REZOLVAREA PROBLEMELOR CAUZATE DE INUNDATII CAND DUPA CUM STIM CU TOTII A-TI PREFERAT SA RAMANETI IN CONCEDIU BINE MERSI O LUME INTREAGA PRIVIND CASELE CARE O LUAU LA VALE IAR DVS PRIVIND ,,COASTA DE HUZUR,,.

IN ACESTE CONDITII MA VAD NEVOIT SA SUBLINIEZ SI TOTODATA SA VA REAMINTESC FAPTUL CA PRIN ATITUDINEA PE CARE A-TI MANIFESTAT-O VA-TI SITUAT DEPARTE DE CEEA CE PRIVESTE CARACTERUL UMAN SI POLITIC.

CONCLUZIE: SUCEVENII NU VOR PUTEA VOTA TRASEISTII CANDIDATI !!!MAI BINE SPUS NU VA

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei