Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 oct 2008 - Anul XIII, nr. 244 (3925)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Start

Candidaţii PDL Suceava şi-au înregistrat candidaturile la Biroul Electoral Judeţean

Joi, 16 Octombrie 2008 (18:30:13)
Primul partid din judeţul Suceava care a depus la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) dosarele candidaţilor la alegerile parlamentare din 30 noiembrie a fost PDL. Joi dimineaţă, preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PDL, Gheorghe Flutur, însoţit de candidaţi, consilieri judeţeni, consilieri locali, de primarul de Suceava, Ion Lungu cu cei doi viceprimari şi de un grup de tineri din organizaţia de tineret a partidului, a mers la BEJ pentru înregistrarea candidaturilor. Democrat liberalii, în costume negre, cămăşi albe şi cravate în tonuri de albastru închis şi gri au intrat unul câte unul în sala în care îşi desfăşoară activitatea BEJ şi s-au grupat pe afinităţi personale sau profesionale. Excepţie de la negru au făcut Cristian Irimie, Dumitru Mihalescul şi Ioan Bălan, care au venit cu costume gri, iar Ioan Bălan şi Gheorghe Flutur au adus o pată de culoare arborând cravate cu nuanţe de galben şi portocaliu. „Candidaţii noştri sunt oameni de excepţie, personalităţi care vor face faţă cu brio solicitărilor electoratului. Ne propunem să depăşim scorul politic pe care l-am obţinut la alegerile locale şi sunt sigur că PDL va face o surpriză plăcută şi la alegerile parlamentare”, a declarat, după eveniment, Gheorghe Flutur.El a recomandat electoratului sucevean să voteze candidaţii PDL pentru a ajuta acest partid să aibă majoritate parlamentară şi să-şi poată permite să-l nominalizeze pe europarlamentarul Theodor Stolojan pentru funcţia de prim-ministru în viitorul Cabinet.Organizaţia Judeţeană Suceava şi-a propus să câştige la alegerile din noiembrie cinci mandate de deputaţi şi două de senator.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidaţii PDL Suceava şi-au înregistrat candidaturile la Biroul Electoral Judeţean.
 Vizualizări articol: 937 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Candidaţii PDL Suceava şi-au înregistrat candidaturile la Biroul Electoral Judeţean5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei