Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 oct 2008 - Anul XIII, nr. 231 (3912)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reproşuri

PSD Suceava se crede trădat de PNL în Consiliul Judeţean

Miercuri, 1 Octombrie 2008 (17:48:57)
Votul consilierilor judeţeni PNL, alături de cei ai PDL la repartiţia fondurilor pentru echilibrarea bugetelor locale, din şedinţa de marţi, 30 octombrie a.c., este văzut de PSD ca o trădare din partea liberalilor a statului de partid de opoziţie, în Consiliul Judeţean Suceava. Secretarul executiv al Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Corneliu Popovici, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că la şedinţa de marţi PDL avea 18 voturi, iar „opoziţia din CJ, care ar trebui să fie reprezentată de PSD şi PNL”, tot 18 voturi şi, în ciuda acestui echilibru, lista primăriilor cărora CJ le-a repartizat bani a fost cea susţinută de PDL. „88 la sută din bani au mers la cele 58 de localităţi cu primari PDL şi independenţi. 25 de localităţi cu primari PSD şi 3 cu primari PNL nu au primit nici un leu. Niciodată nu s-a întâmplat până acum ca unei primării să nu i se acorde nici cea mai mică atenţie”, a spus Popovici.În opinia sa, votul dat de consilierii PNL la ultima şedinţă CJ arată că vechea Alianţa D.A. s-a refăcut în deliberativul judeţean şi „se revigorează când cele două partide au un interes comun”. Popovici a mai spus că aşteaptă ca în campania electorală liderii PNL şi cei ai PDL să explice gestul lor populaţiei din localităţile care nu au primit nici un leu sau au primit sume extrem de mici, precum Ulma sau Mălini. Secretarul executiv al PSD a comparat sumele primite de două comune bogate, cu primari PDL, cu cele acordate „defavorizaţilor”. Dacă Moara a primit două miliarde de lei vechi şi Şcheia 350 de milioane de lei vechi, comunei Mălini i s-au alocat 50 de milioane de lei vechi, iar comuna Ulma nu a primit nimic.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava se crede trădat de PNL în Consiliul Judeţean.
 Vizualizări articol: 1016 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD Suceava se crede trădat de PNL în Consiliul Judeţean0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei