Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 aug 2008 - Anul XIII, nr. 187 (3868)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La judecata colegilor

PDL Suceava îi vrea pe Năstase şi Mitrea în instanţă

Luni, 11 August 2008 (15:14:44)
Parlamentarii PDL de Suceava vor fi prezenţi la sesiunea extraordinară a Camerei Deputaţilor din 13 august şi vor vota pentru trimiterea în instanţă a dosarelor lui Adrian Năstase şi Miron Mitrea. Deputatul Dumitru Pardău a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că miercuri dimineaţă va depune jurământul, în calitate de deputat, şi Eugen Uricec, cel care l-a înlocuit pe Aurel Olărean, ales primar de Rădăuţi, şi votul deputaţilor PDL va fi pentru trimiterea în judecată a lui Mitrea şi a lui Năstase. Pardău a mai spus că toţi colegii săi de la Suceava vor avea o poziţie unitară în cadrul grupului PDL şi la un alt punct al dezbaterilor din sisiunea extraordinară, la discutarea situaţiei sinistraţilor din Moldova şi că vor milita pentru ca Guvernul să aloce fondurile necesare refacerii judeţului Suceava după inundaţiile de la sfârşitul lunii iulie. Pardău a precizat că va prezenta o situaţie exactă a necesarului de fonduri pentru reconstrucţie.Camera Deputaţilor se întruneşte în sesiune extraordinară în data de 13 august, după ce conducerea instituţiei a aprobat cererea preşedintelui Traian Băsescu de a o convoca pentru discuţia cazurilor Năstase şi Mitrea. Parlamentarii trebuie să decidă dacă vor ajunge în instanţă dosarele Adrian Năstase şi Miron Mitrea pentru care procurorii Departamentului Naţional Anticorupţie au cerut avizul Parlamentului. Atât Năstase, cât şi Mitrea sunt învinuiţi de procurori de luare de mită, trafic de influenţă şi fals in acte publice, în perioada în care erau prim ministru, respectiv ministru al transporturilor.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PDL Suceava îi vrea pe Năstase şi Mitrea în instanţă.
 Vizualizări articol: 527 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PDL Suceava îi vrea pe Năstase şi Mitrea în instanţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mai asteptati putintel trimis de
(11 aug 2008, 19:37:00
Tatucu Morar este pe o pluta care se tot duce la vale, nici Baselu nu-l mai poate opri de la scufundare, asa ca peste putin timp o sa auzim si despre dosarele lui Fluturas. Nu mai poate Baselu si Stolo sa ascunda la infinit magariile acestui latrau de frunte, a acestui tata a hotilor din Suceava. Dar surprizele se vor tine lant deoarece majoritatea mancatorilor de rahat din PD-Laturi si-au construit cariera politica si pozitia sociala prin minciuna, inselatorie, furt, coruptie. Aveti putintica rabdare.
2.   D-lui Gafita Pardau trimis de
(11 aug 2008, 19:57:57
Ti zici ca merita sa mai asteptam? Sa dea Dumnezeu sa ai gura aurita! Dar ce zici, n-ar fi bine sa fie luati toti la r�nd, indiferent din ce partide fac parte? Io unu asa zic, sa le facem dreptate la toti!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei