Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 mai 2008 - Anul XIII, nr. 106 (3787)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Miză

Pentru Flutur miza localelor este „desprinderea definitivă de moştenirea comunistă”

Joi, 8 Mai 2008 (15:38:52)

Preşedintele organizaţiei judeţene Suceava a PD-L, senatorul Gheorghe Flutur, candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean, consideră că miza acestor alegeri locale o reprezintă „desprinderea definitivă de moştenirea comunistă”. Flutur a arătat că la localele din iunie se confruntă două tabere, una a trecutului reprezentată de Ion Iliescu şi oamenii din jurul său, dar şi de partidele pe care le-a subordonat în această perioad, şi o tabără a viitorului reprezentată de PD-L şi de liderii săi. „Cred că în această bătălie trebuie spus că ceasul lui Ion Iliescu încă merge după ora veche a istoriei iar noi ne concentrăm şi suntem convinşi că ei pot fi învinşi democratic la urne. Nu va ieşi nici Ion Iliescu, nici clonele lui din judeţe nu vor ieşi. Nu se vor retrage din politică de bună voie, ci vor trebui învinşi democratic la urne. Bătălia pentru viitor este această bătălie a alegerilor locale, cu o semnificaţie şi cu o greutate enormă. Practic, miza alegerilor este desprinderea definitivă de moştenirea comunistă”, a spus Flutur.

 Liderul democrat liberal a arătat că unele Consilii Judeţene mai sunt încă „bastioane ale moştenirii comuniste” care sunt conduse de oameni pe care i-a numit „agenţii stagnării în România”. Preşedintele PD-L Suceava a sesizat „campania disperării” făcută de social democraţi şi a acuzat limbajul descalificant folosit de aceştia. „Oservaţi ce campanie a disperării practică, cu atacuri mizerabile, cu un limbaj descalificant pentru anul 2008, oameni care văzând că pierd -pentru că asta este realitatea- sunt disperaţi şi nu fac altceva decât să scoată ultimele cartuşe la bătaie, ruşinoase, la care nu le vom răspunde pentru că am treabă”,a  conchis preşedintele PD-L Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pentru Flutur miza localelor este „desprinderea definitivă de moştenirea comunistă” .
 Vizualizări articol: 843 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Pentru Flutur miza localelor este „desprinderea definitivă de moştenirea comunistă”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cucu trimis de
( 8 mai 2008, 15:45:29
whatever

2.   ... trimis de
( 8 mai 2008, 15:50:05
Oare in structurile PD-L ului nu se gasesc "fosti tovarasi actuali domni" ?

Din cate vad eu si acest partid este plin de fosti politruci cu state vechi in structura fostului PCR care s-au convertit la capitalism. Poate ca cei care nu au prins vremurile de trista amintire (ma refer la cei mai tineri) nu cunosc ororile regimului comunist, si de aceea actualii edili PD-L au priza la tineret. Noi astia mai trecuti de 40 ani, stim cu ce ne confruntam si nu mai putem fi manipul@ti asa de usor. Cunoastem oamenii, stim ce au fost, ce au facut si cum gandesc.
3.   Marza pleaca trimis de
( 8 mai 2008, 16:17:16
Cred ca e timpul ca sa scapam de comunistii astia! Cei care se ocupa de campania lui Marza cred ca stiu ca el pierde!! In Toate afisele are haina pe spate si e pregatit de plecare..pana si mesajul spune: Faptele raman, adica el pleac!!

IN FOTOGRAFIA MARE, NEEDITATA ARE O TRAISTA PE BAT
4.   Angajament solemn trimis de
( 8 mai 2008, 16:44:14
Da stimate tovarase Flutur Gheorghe membru al Partidului Comunist Roman din 14 oct.1985 asa cum ati semnat in angajamentul solemn in calitate de responsabil cu propaganda in BOB de la Ocolul Silvic Gura Humorului veti milita intreaga viata pentru edificarea societatii socialiste multirateral dezvoltate respectand intocmai indcatiile tovarasului Nicolae Ceausescu. Sa ne traiti tovarase Fluture. Rusine potlogarule!
4.1  RE: Angajament solemn trimis de
( 8 mai 2008, 17:52:38
Esti si prost si prost informat. Flutur n-a fost membru PCR. In 1985 nu lucra la ocolul Humor. N-o sa-ti spun unde, documenteaza-te.
5.   Flutur banditul tarii trimis de
( 8 mai 2008, 17:45:48
Bandit ordinar flutur, o sa ramai cu un gust amar dupa alegeri cand vei vedea rezultatul nu tocmai placut...hehhehehe..stim noi ce stim, si sondajele lui flutur arata ca vine sfarsitul pentru ofensiva lui portocalie....de asta e asa de disperat! HAHAHAHAHAHHAA LA BOTOSANI CU TINE FLUTUROIULE, AI SA MANANCI MAMALIGA LA PLIC SI PIFTELE CU PRASTIA!!!!
6.   PENTRU STAF MUNICIPAL SI JUDETEAN trimis de
( 8 mai 2008, 17:56:05
VA VOI ALEGE SI SUNT PENTRU VOI, DAR CUM E POSIBIL CA O JIGODIE FARA CARACTER CA IURI GAGARIN SA ISI FI GASIT LA VOI LOCUL , A FACUT DESTULE DEFAVORURI CU PREZENTA SA SI COMPORTAMENTUL DE VALUTIST SI BETIV ORDINAR NESPALAT SI RAS PE CREIER, VERIFICATI CE A FACUT LA IASI SI VA VETI CONVINGE...
6.1  RE: PENTRU STAF MUNICIPAL SI JUDETEAN trimis de
( 9 mai 2008, 04:35:43
Dom=le alegator! asata nu inseamna responsabilitate sa dai curs la un partid DRACONIC cu cei mai MARI trodatori in staf, gen GAINARU de flutur, si care se idreapta spre o dictatura mai draconica ca COMUNISTI. ROMANI!....TREZITIVA!!!!!SI NU VOTATI PARTIDE CARE MERG SPRE ANARHIE SI DICTATURA GEN pdl partid de hoti tradatori si lingai.
7.   Flutur comunistul trimis de
( 8 mai 2008, 18:14:48
STOLOJAN CU CARE SE TINE -A DE MINA flutur NU TOT UN COMUNIST ERA SI ESTE.

FLUTUR ESTE COMUNISTUL CARE INDEMNA TARANII SA ISI VINDA PAMINTUL CA ACUM SA AFLE CA NU VOR MAI PRIMI NICI O RENTA VIAGERA .
8.   Teatru ieftin trimis de
( 8 mai 2008, 18:46:54
Asa,frate...se apucara pesedacii sa caute comunisti in curtea altora! Aduceti-va aminte cuvintele lui Nelu ,care a fost si va este staroste pana la adanci batraneti,conform caruia Ceausestii n-au facut decat sa intineze maretele idealuri ale comunismului.Altfel spus,comunismul era doar lapte si miere,ici colo cate un canal sau cate o puscarie,pentru cei care trebuiau reeducati in spiritul gandirii staliniste.Asa ca,lasati-o mai moale! Iar daca va vine pofta sa vanati comunisti,cel mai bogat teritoriu este chiar sediul Dvs. Puteti incepe cu conu' Marza,atata doar ca s-ar putea sa fie nevoie sa-l tineti mai mult in baitz...
9.   Fatarnicul trimis de
( 8 mai 2008, 18:49:04
L-am vazut demulte ori pe dl.Flutur la Tv cind era ministru.Isi lua in picioare o pereche de cizmulite de cauciuc verzi,se suia in elicopter si dunga intre sarmani.Cu cita padure taiata a ajuns acest mincinos ministru?Luat individual cred ca are cea mai multa cota de padure taiata din Romania.L-am mai vazut crapind lemne iarna la Gura-Humorului.Putea s-o faca fara camerele tv.E de prost gust.
9.1  RE: Fatarnicul trimis de
( 8 mai 2008, 19:05:20
Si eu l-am vazut de mai multe ori pe Dontu la televizor ! la inceput facea reclama la un detergent...Dosia,parca asa ii spunea. In ultima perioada am vazut ca a semnat cu cei de la Antrefrig ,ca prea apare fotografia lui pe toate cutiile de pateu de ficat!
10.   Tovarasii trimis de
( 9 mai 2008, 07:52:00
Tovarasii din PCR ai potlogarului Flutur sunt indignati ca acest aviar nu recunoaste ca a fost membru PCR si ca a lipit afise cu PDSR Ce vreti de la o jigodie neofascista?
10.1  RE: Tovarasii trimis de
( 9 mai 2008, 13:05:48
Mai retardule, io am 25 de ani, aveam 7 ani la revolutie. Primul partid din care a facut parte Flutur este PNL, pana a inceput sa fie controlat de Patriciu si Iliescu.

Esti prea imbecil ca sa faci conexiuni logice.
11.   DEFINITIE trimis de
( 9 mai 2008, 08:09:47
PD-L =PARTIDUL DEMOLATOR LINGUSITOR

AICI ISI ARE OBARSIA SI TOV. FLUTUR SI MULTI ALTII CA EL
12.   Sal trimis de
( 9 mai 2008, 10:47:21
ma lasati-l pe fluturas sa se mai bucure si el un pic.

oricum nu prinde consiliul judetean.ce este asa greu de inteles.voi ati vazut citi bani a bagat in afise.astia sunt banii din paduri fratilor.din padurile noastre.
13.   Ia uite cine vorbeste! trimis de
( 9 mai 2008, 10:57:15
Pai bine bah,ipocritule! Te pomenesti ca tu ai trait in comunism, inchis in casa,si militand pentru democratizarea neamului roman! Bah!! Dar tie nu iti e rusine??

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei