Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 mai 2008 - Anul XIII, nr. 100 (3781)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Program de administrare

Lungu şi-a prezentat programul „Suceava-oraş de nivel european”

Joi, 1 Mai 2008 (16:18:23)
Primarul Sucevei, Ion Lungu, candidatul PD-L la un nou mandat, a prezentat, joi, într-o conferinţă de presă ,programul democrat-liberal de administrare a municipiului în perioada 2008-2012 intitulat generic „Suceava, oraş de nivel european”. Programul, a spus Lungu, urmăreşte două obiective: tradiţie şi modernitate. Tradiţia se referă în primul la Cetatea de Scaun, la punerea în valoare a acestui important obiectiv turistic pentru care municipalitatea a demarat deja un proiect de reabilitare. Modernitatea vizează aducerea infrastructurii rutiere şi de utilităţi la standarde europene. Dacă vor fi realizate aceste două obiective, a menţionat Lungu, vor fi atinse următoarele ţinte: Suceava-oraş turistic, Suceava-oraş industrial, Suceava- zonă metropolitană, Suceava-oraş comercial şi Suceava- oraş al generaţiilor viitoare. Programul PD-L, a subliniat Lungu, are printre priorităţi investiţii masive în şcoli şi grădiniţe. Primarul consideră că prin punerea în practică a acestui program avem de a face cu a doua modernizare a Sucevei.

El a trecut în revistă principalele proiecte care vor aduce municipiul reşedinţă de judeţ la standarde europene. Este vorba de infrastructura rutieră cu realizarea rutelor ocolitoare 1 şi 2 spre Botoşani şi spre Siret, reparaţii la străzi, construirea de parcări subterane, supraterane şi de reşedinţă în apropierea blocurilor, apoi de extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă potabilă şi canalizare prin programul ISPA, de reabilitarea sistemului de termoficare sau de realizarea unei gropi ecologice în zona comunei Moara şi dezafectarea şi închiderea gropii de gunoi din Suceava. Lungu a mai amintit de realizarea noului spital de urgenţă, construirea unui complex de afaceri în zona stadionului Areni, care să cuprindă un hotel de minimum patru stele cu săli de conferinţe, modernizarea fostului cinema Modern şi transformarea într-o Casă a tinerilor şi studenţilor, realizarea Planului de Urbanism General şi a Planurilor Urbanistice Zonale. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu şi-a prezentat programul „Suceava-oraş de nivel european”.
 Vizualizări articol: 1150 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Lungu şi-a prezentat programul „Suceava-oraş de nivel european”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lasa-ne, Lungu! trimis de
( 1 mai 2008, 20:22:01
Las-o balta, tradator ce esti! Ce oras european poate fi Suceava cu asa un taranoi de primar??? Care au fost proiectele tale in ultimii 4 ani? Sau nu te-a lasat PNL-ul sa te afirmi... Du-te de viziteaza parcul Sipote, dar ai grija sa te descalti mai intai ca asa curge o apa pe acolo... mare gospodar esti! Cu Flutur cu tot, ca numai gura e de voi! Oricum nu veti avea niciun succes! Nu are nevoie nimeni de PD-L!! Niste mincinosi, santajisti si lipsiti de scrupule! BYE-BYE, PD-L! Ne vedem peste 4 ani, desi pun pariu ca n-o sa mai existati. Oare cum va veti numi: LDP, LPD, DLP, DPL, etc, etc... HA, HA, HA, caraghiosilor!
2.   European?? trimis de
( 2 mai 2008, 00:21:25
calificativul european la un oras ca suceava este mult exagerat.

poate asa se vede orasul din gropile strazilor si prin praful permanet existent in oras.

evident este vizibil printre chioscurile construite pe spatiile verzi si se vede departe datorita copacilor taiati (cu dusmanie as aprecia) de catre primarie.

toate acestea s-au intamplat in timpul mandatului lungu-zarujanu -in ultimii 4 ani.

in rest, planurile prezentate sunt cam sumare, un pic ambalate in roz(orange) si putine din ele realizabile. lungu stie asta dare promisiuni desarte stie sa faca .

pentru un om care nu a reusit sa astupe niste gropi in sosele, care a stricat multe din locurile in care primaria a facut interventii, care nu a fost capabil sa faca nimic in suceava , are curaj (sau incaonstienta ) sa iasa cu asemenea "planuri" la atac.

UN MARE MINCINOS, UN OM LIPSIT DE ETICA SI TOTAL NEGOSPODAR

RUSINE LUNGU- ar trebui sa apleci capul si sa nu te mai uiti in och
3.   Minciuni electorale trimis de
( 2 mai 2008, 09:52:13
Toate programele prezentate sunt niste minciuni electorale concepute pentru a induce in eroare cetatenii. Exact ca in 2004.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei