Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 mar 2008 - Anul XIII, nr. 71 (3752)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Performanţă

Un elev din Gura Humorului s-a calificat la trei olimpiade naţionale

Marţi, 25 Martie 2008 (15:39:01)
Performanţă deosebită pentru un elev de la Grupul Şcolar „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului. Iancu Dărămuş este elev în clasa a X-a şi a ajuns la performanţa de a se califica la trei olimpiade naţionale în acest an şcolar. Este vorba despre calificarea la fazele naţionale ale olimpiadelor de matematică, limba engleză şi limba franceză. De asemenea, Iancu Dărămuş a fost premiat în acest an şi la competiţia „Cangurul lingvistic”, la limba franceză. Cu toate că şi-ar dori să participe la cele trei olimpiade la care s-a calificat, Iancu Dărămuş spune că „din punct de vedere fizic acest lucru nu o să fie posibil, pentru că unele date de desfăşurare ale competiţiilor naţionale coincid”. Cu toate acestea, Iancu a spus că va face tot posibilul să ajungă la două dintre olimpiadele la care s-a calificat.Potrivit directorului Grupului Şcolar „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului, Mariana Pintilie, „Iancu distruge de mai bine de un an o prejudecată potrivit căreia, dacă eşti foarte bun la o anumită disciplină, ai minusuri la celelalte. Iancu este un copil de excepţie, pe care un profesor îl are o dată în viaţă”.   
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un elev din Gura Humorului s-a calificat la trei olimpiade naţionale.
 Vizualizări articol: 655 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Un elev din Gura Humorului s-a calificat la trei olimpiade naţionale5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo! trimis de
(25 mar 2008, 16:16:59
Acesti elevi trebuie sustinuti cu adevarat si nu cei de bani gata trimisi pe relatiile parintilor la la scoli mediocre afara sau chiar scoli bune dar unde ei sunt mediocri.
2.   Felicitari ! trimis de
(25 mar 2008, 16:28:27
Este o perfomanta notabila pentru care toti cei implicati: parintii, scoala, dar in primul rand acest tanar de exceptie, merita recunoasterea de catre comunitate, a acestei reusite.De urmarit evolutia acestui tanar.
3.   Iancu este un tezaur trimis de
(25 mar 2008, 17:05:03
Iancu a fost,ramane si va fi un copil exceptional.Dintotdeauna a fost un autentic doritor de cunoaster,un iubitor de cultura,turism,multa lectura si de informare multilaterala. A fost mereu incurajat de cei pentru care a ramas un COPIL DE AUR. Felicitari,dragul nostru si multe izbanzi in viitor.Parintii tai pot si sunt fericiti ca te au.Cadrele didactice sunt incantate de a te avea elev.Eu te admir enorm!!!
4.   Nu de laude are nevoie trimis de
(26 mar 2008, 00:04:43
Copil de aur, copil de aur, da parca e o fata...hai nu il mai laudati atata ca drumul e lung fratilor...si teoria nu-i ca practica. In primul rand, draga baiete, ia si tunde-te ca parca esti o domnisoara, nu de alta dar sa tu te combine careva printr-un bar...aaa ma scuzi, nu e posibil, ca tu stai toata ziua si tocesti, nu prea umbli prin baruri!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei