Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 mar 2008 - Anul XIII, nr. 60 (3741)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nemulţumiri

„Salutări prin mame” din cauza stării proaste a DN17

Miercuri, 12 Martie 2008 (14:25:20)
Preşedintele Consiliului Judeţean şi al organizaţiei judeţene Suceava a PSD, Gavril Mîrza, face apel la Ministerul Transporturilor şi la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale să reia lucrările de modernizare a DN 17 Suceava-Vatra Dornei. Şeful administraţiei judeţene a arătat că oamenii nemulţumiţi înjură autorităţile şi le transmit „salutări prin mame”. „Nu departe de ieşirea din municipiul Suceava, după tabla indicatoare cu DN 17, şi ieri a fost un blocaj, de ne trimit toţi salutări prin mame. Oamenii nu ştiu cui să trimită salutări şi din întâmplare primesc şi eu, deşi nu am nici o vină în acest sens. Vina este a Ministerului Transporturilor, a Companiei Naţionale de Drumuri. Am să fac intervenţii ca cei responsabili să vină la faţa locului. Nu mai putem tolera”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean. Mîrza a subliniat că starea drumurilor judeţene, comparativ cu a celor naţionale din judeţ, este bună, ca urmare a investiţiilor pe care le-a făcut CJ în ultimii ani. El a respins aprecierile negative făcute de adversarii săi politici cu privire la drumurile judeţene. „Un fost coleg de-al meu de partid actualmente lider de mare importanţă într-un alt partid (n.r. Vasile Ilie, vicepreşedinte al PD-L Suceava) spunea că drumurile în judeţ sunt foarte proaste. Dacă le compari cu şoselele din Austria, Germania sau Italia, sigur că pot să-i dai dreptate, dar dacă această comparaţie este făcută cu drumurile din judeţul Botoşani care duc la Crasnaleuca, spre Prut şi ajungi la concluzia că judeţul Suceava este izolat nu e în regulă. Faţă de cine este izolat? Faţă de judeţul Botoşani? Eu cred că suntem într-o izolare către vest din cauza DN 17”, a spus Mîrza.   
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Salutări prin mame” din cauza stării proaste a DN17 .
 Vizualizări articol: 691 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Salutări prin mame” din cauza stării proaste a DN170.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bijic Alina@yahoo.com trimis de
(12 mar 2008, 17:03:53
Este scolar, nu se poate pentru ISJ! Elevilor de copiilor cu calculatorul pe intrnet cautare ISJ SV EDU.............!El elevilor cu alina?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tartă crocantă 8 porţii - 60 minute 300g biscuiţi amaretto150g unt2 ouă150g fulgi de cereale500g brânză de vaci50g stafide2 linguri zahăr Zdrobiţi biscuiţii până când obţineţi pesmet. Topiţi untul şi amestecaţi-l cu pesmetul... Citeşte