Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 mar 2008 - Anul XIII, nr. 55 (3736)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vizită

Şefa conservatorilor va inaugura sediul PC Câmpulung Moldovenesc

Joi, 6 Martie 2008 (13:50:01)
Preşedinta Partidului Conservator, deputata Daniela Popa, va fi prezentă, vineri, în judeţul Suceava, unde va participa la o întâlnire cu membrii biroului de conducere al Organizaţiei Judeţene a PC, precum şi la inaugurarea noului sediu al conservatorilor din Câmpulung Moldovenesc, situat vizavi de hotelul Zimbrul. Preşedintele PC Suceava, Costel Ignătescu, a declarat că la Câmpulung Moldovenesc activează una din cele mai puternice organizaţii locale, care poate fi luată drept model de celelalte structuri ale partidului. Ignătescu a precizat că în ultima vreme conservatorii suceveni au strâns rândurile în perspectiva apropiatelor alegeri locale. S-a pus accent pe identificarea candidaţilor la funcţiile de primar şi de consilier local, dar şi pe înfiinţarea de organizaţii în zonele care erau descoperite din acest punct de vedere. „Am înfiinţat organizaţii la Gura Humorului, precum şi în localităţi din zonele Siret şi Vatra Dornei. Acum avem 71 de organizaţii locale funcţionale în teritoriu, cu circa 4500 de membri”, a spus Ignătescu, care speră ca la locale PC Suceava să câştige măcar cinci fotolii de primar.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şefa conservatorilor va inaugura sediul PC Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 659 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şefa conservatorilor va inaugura sediul PC Câmpulung Moldovenesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Urs de mămăligă 4 porţii – 45 minute 300g mălai1 l apă200g brânză de burduf200g cârnaţi afumaţi200g smântânăsare Faceţi o mămăligă mai tare şi lăsaţi-o la răcit. Împărţiţi-o apoi în 8 bucăţi egale. ... Citeşte