Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 feb 2008 - Anul XIII, nr. 48 (3729)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inventar

Mîrza acuză „dezastrul portocaliu” din Suceava

Miercuri, 27 Februarie 2008 (14:07:55)
Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Gavril Mîrza,  afirmă că învăţământul, sănătatea, agricultura şi finanţele din judeţ sunt grav afectate din cauza PD-L şi din această cauză „PSD declară dezastrul portocaliu”. Mîrza a afirmat că, în sistemul sanitar, la Autoritatea de Sănătate Publică, la Casa Asigurărilor de Sănătate şi la Spitalul de Urgenţă Suceava conducerile sunt interimare, în spitale nu sunt medicamente şi bolnavii sunt trataţi în funcţie de stocuri şi nu de diagnosticul pe care îl au, Colegiul Medicilor „face declaraţii politice, în loc să se preocupe de criza sistemului”, că în învăţământ „inspectorul general face membri PD-L, geamuri şi uşi, în loc de management educaţional”, şeful Direcţiei Sanitar Veterinare „stă pe capul medicilor veterinari şi-i ameninţă că-şi pierd pâinea dacă fac politică PSD”, că în judeţ se defrişează masiv sub oblăduirea ITRSV şi a Direcţiei Silvice, iar directorii de la Direcţia Agricolă, APIA şi Finanţe „nu ascultă comanda guvernamentală, ci pe cea politică, a PD-L”. „Nimeni nu coordonează pe nimeni, nimeni nu ascultă de nimeni.. Solicit Guvernului să analizeze activitatea directorilor PD-L, să facă un comandament cu ei şi ori îi pune la treabă, ori să ia măsuri de schimbare a lor. Aşa nu se mai poate”, a declarat liderul PSD.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza acuză „dezastrul portocaliu” din Suceava.
 Vizualizări articol: 833 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Mîrza acuză „dezastrul portocaliu” din Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Epoca portocalie trimis de
(27 feb 2008, 14:38:47
Peste 50 de ani istoricii vor consemna:Intre anii 2005 -2008 mai erau oameni atat de inapoiati incat purtau cravate si fulare portocalii crezand in puterea magica a acesteia. Etimologii isi vopseau fluturii in portocaliu.Apoi oamenii si-au dat seama ca portocaliul e culoarea gripei americane basinate care distrugea omenirea si-au aprins lumanari portocalii si dezastrul portocaliu a disparut pentru totdeauna.
1.1  RE: Epoca portocalie trimis de
(27 feb 2008, 15:35:53
esti un cretin mai "adevar si dreptate"...un MARE CRETIN....la fel ca si marza!

2.   Asa e trimis de
(27 feb 2008, 14:44:46
Epoca basinatului portocaliu nu va mai tine mult! Vin pesedistii rosii.
3.   UNDE AM AJUNS? trimis de
(27 feb 2008, 15:48:27
ASA ESTE UNDE AM AJUNS CU REVOLUTIA PORTOCALIE? NUMAI IN SCANDALURI, ACTE DE POLITIE POLITICA, CORUPTIE SI JAF, MINCIUNA SI INCHIZITIE. TREBUIE SA SE TERMINE ODATA CU REGIMUL PORTOCALIU , SE DUCE TARA DE RAPA!!!!!!!! SE FURA CA IN CODRU , MAI RAU CA LA PSD. TOTUL ESTE NUMAI DEMAGOGIE SI POPULISM .

GATA CU FLUTURII, BONDARII SI ALTE INSECTE. GATA CU PD-L.........
4.   DOSARELE BATALE VINA trimis de
(27 feb 2008, 21:29:28
UNDE AM AJUNS CU REVOLUTIA PORTOCALIE? AVEM O LENUTA , LA CABINETUL DOI , NU ACADEMICIAN CI LECTOR UNIVERSITAR .AVEM UN NICUSOR LA TINERETUL PORTOCALIU , L-AM AVUT PE HARDAU ??? LA EDUCATIE , PE DOBRE LA MINE, PARDON LA TRENURI. SULFINICA SI CU SECURISTUL DE LA ANVERS PUN UMARUL LA INSTRAINAREA PARCULUI BORDEI. DURUL DE LA INTERNE (FOST) CASTIGA LA BURSA , BAIATUL CU COARNE CASTIGA DIN AFACERI IMOBILIARE IN SECTORUL2,PRIMAR NEGOITA CEL CU POVESTEA CU SULA ,CU LAURA, STARLETA. EHEI BAIETI SI FETE UNUL SI UNA SARACI SI CINSTITI. SCUZE ERA SA-L UIT PE AVIARUL FLUTUR. LASATI-NE PE CINE CREDETI VOI CA PROSTITI . NE-A AJUNS UN DEMIURG, O ACADEMICIANA, UN NICUSOR, CU TOATA SECURITATEA LOR POLITICA .
5.   Dl. mirza se ia de directia agricola trimis de
(28 feb 2008, 00:13:52
hmm... dl. mirza se ia de directia agricola... probabil directorul de acolo nu mai vrea sa inchida ochii la minarelile pe care vrea sa le faca mirza cu frate-su, ala de la cajvana. foarte interesant!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Spată de miel cu piure de usturoi 4 porţii, 50 minute   1 spată de miel dezosată 5 căpăţâni mari de usturoi 30g unt 150g spanac 1 lingură ulei de măsline ± sare, piper Spălaţi spanacul, scurgeţi-l de apă şi tăiaţi-l în fâşii subţiri. Tăiaţi... Citeşte